• Erzurum4 °C
  • Erzincan8 °C
  • Ağrı4 °C
  • Ankara11 °C
  • İstanbul13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Muharrem İnce'den Turgay Güler'in iddialarına yanıt:
03 Haziran 2018 Pazar 11:21

Muharrem İnce'den Turgay Güler'in iddialarına yanıt:

Muharrem İnce'den Turgay Güler'in iddialarına yanıt: Bu kişiyi tanımıyorum!

Erzurum Güncel- CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Twitter hesabından Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Ülke TV programcısı Turgay Güler'in "Bu arada merak edenler için söyleyeyim: Muharrem İnce Sıradışı'na gelemiyor. 'Benim belirleyeceğim soruları sorarsa gelirim' diye haber yolladı!" iddialarına cevap verdi. İnce açıklamasında, "Bu kişiyi tanımıyorum, kendisiyle hiç görüşmedim, haber yollamadım. Zaten yandaş medya dediğin tam da budur. Beni Erdoğan ile karıştırıyor" dedi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce yandaş dediği medyanın kendisine söz hakkı vermediğini açıklamıştı. Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Ülke TV programcısı Turgay Güler Muharrem İnce'ye kendi programına katılması teklifinde bulunmuştu.

MUHARREM İNCE: BU KİŞİYİ TANIMIYORUM"BENİM BELİRLEYECEĞİM SORULARI SORARLARSA GELİRİM"

Turgay Güler Twetter hesabından, "Bu arada merak edenler için söyleyeyim: Muharrem İnce Sıradışı'na gelemiyor. 'Benim belirleyeceğim soruları sorarsa gelirim' diye haber yolladı! 'Böyle bir şeyi kabul etmem mümkün değil!' dedim." ifadelerini paylaştı.


Muharrem İnce ise Turgay Güler'in tweetini paylaşarak, "Bu kişiyi tanımıyorum, kendisiyle hiç görüşmedim, haber yollamadım. Zaten yandaş medya dediğin tam da budur. Beni Erdoğan ile karıştırıyor" dedi.

İşte Muharrem İnce'nin paylaştığı o tweet:

 

 

Bu kişiyi tanımıyorum, kendisiyle hiç görüşmedim, haber yollamadım. zaten yandaş medya dediğin tam da budur:) beni Tayyip Erdoğan ile karıştırıyor!

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim