• Erzurum1 °C
  • Erzincan4 °C
  • Ağrı2 °C
  • Ankara2 °C
  • İstanbul9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
'Osman Gökçek Sincan'dan Aday Olacak' İddiası Başkent'i Karıştırdı: İstemiyoruz
18 Kasım 2018 Pazar 16:53

'Osman Gökçek Sincan'dan Aday Olacak' İddiası Başkent'i Karıştırdı: İstemiyoruz

Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in, 2019 yerel seçimlerinde Sincan Belediye Başkan adayı olacağı iddiaları üzerine 25 STK "Sincanlı olmayan belediye başkanı istemiyoruz." diyerek Gökçek'in adaylığına karşı çıktı.

Erzurum Seçimleri- Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in, 2019 yerel seçimlerinde Sincan Belediye Başkanı Adayı olacağı iddiaları, Başkent'i karıştırdı. Sincan'daki 25 sivil toplum kuruluşu (STK), Gökçek ismine karşı ayaklandı ve "Sincanlı olmayan belediye başkanı istemiyoruz" açıklamasında bulundu.

"SEÇİMİN KAZANININ SİNCANLI OLMASINI İSTİYORUZ"

Sincan Ziraat Odası Başkanı Zekeriya Gülmez başkanlığındaki 25 dernek ve odanın imzasıyla yayınlanan açıklamada, "Sincan'da faaliyet gösteren ve artık Sincan ile özdeşleşmiş sivil toplum kuruluşları olarak bu seçimin kazananının özellikle Sincan ve Sincanlı olmasını istiyor ve yerelden genele doğru işleyecek olan süreçte herkes öncelikle kapısının önünden sorumludur anlayışı ile hareket ediyoruz" denildi.

 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Osman Gökçek

"GÜNÜNÜ DOLDURDUKTAN SONRA GİDECEK BAŞKAN İSTEMİYORUZ"

Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan'ın haberine göre, son günlerde Sincan'ın adayının tartışma konusu olduğunun hatırlatıldığı açıklamada, "Okullarda sınıf başkanı sınıf içerisinden, dernek başkanı dernek içerisinden, parti başkanı parti içerisinden seçilir. Sincan halkı, mahalle ve sokak isimlerini Sincan'a geldikten sonra öğrenen belediye başkanı istemiyor ve zaman kaybetmeye de tahammülü yoktur. Sincanımız ile duygusal bağı olmayan, Sincan'ın geçmişi ve geleceği ile ilgili hayaller kurmamış, rüyalarını bile başka şehirlerde yaşayan, cadde ve sokaklarımızda anıları, acıları, sevinçleri olmayan birisini ve gününü doldurduktan sonra çekip gidecek olan belediye başkanı istemiyoruz" denildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim