• Erzurum8 °C
  • Erzincan13 °C
  • Ağrı7 °C
  • Ankara18 °C
  • İstanbul22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öz, Taşmağazalar Esnafını Ziyaret Etti
05 Ekim 2017 Perşembe 08:22

Öz, Taşmağazalar Esnafını Ziyaret Etti

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Taşmağazalar caddesinin sağında ve solundaki işyerlerini ziyaret eden Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, esnafların sıkıntı talepleri tek tek dinledi.

Erzurum Beçimleri- Esnafla sık sık sohbet ederek hal hatırlarını soran Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Taşmağazalar caddesinin sağında ve solundaki işyerlerini ziyaret eden Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, esnafların sıkıntı talepleri tek tek dinledi.

Taş Mağazalarındaki esnafının sıkıntılarını el birliği ile çözüme kavuşturacaklarını ifade eden AK PartiErzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Taşmağazalar caddesinin eski canlılığın yeniden kazandırılması adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Taşmağazalar caddesinin trafiğe kapatılmasıyla canlılığını kaybetmesinden ötürü esnafın işlerin azaldığını belirten Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, kentsel dönüşüm nedeniyle vatandaşların gitmesinden dolayı Taşmağazalar esnafının -ticaretini etkilediğini söyledi.

Öz," Taş Mağazalarındaki tüm esnafı dinledik sorunlar birbirine yakın Taş Mağazaları esnafı Erzurum'un en klasik esnafı işletmenin işleyişinden kaynaklanan problemler var. Üç nesildir aynı dükkanda ticaret devam ediyor. Taş Mağazalarındaki esnaf değişen ticarette ayak uydurma zorlaşmış olmanın şikayetleri var. Kentsel dönüşüm ile alakalı şikayetler olurken kentsel dönüşüm nedeniyle insanların gitmesi ticareti etkilediği söyleniyor. Çarşının içerisinin trafiğe kapatılması ile ilgili bir takım sorunlar dile getiriliyor. Yeni açılan AVM'lerin cazip bir merkez oluşturmaları özellikle şehrin kışın ağır geçmesinden ötürü buranın kışa uygun bir ticari alan oluşturulmaması nedeniyle bir takım sıkıntılar var bunlar bir kısmı bizden Büyükşehir Belediye Başkanlığımızdan talepleri var oradan karşılanacak bazıları ise kendileri halledecek. Mevsimsel kaynaklanan azda olsa bir ticari durgunluk yaşanıyor. Bunlarla ilgili şikayetler var. İnşallah el birliği ile bunları çözmeye çalışacağız."dedi -

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim