• Erzurum8 °C
  • Erzincan13 °C
  • Ağrı7 °C
  • Ankara18 °C
  • İstanbul22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
'Rockçı İmam' Belediye Başkan Adayı Oldu
10 Şubat 2019 Pazar 10:10

'Rockçı İmam' Belediye Başkan Adayı Oldu

'Rock'çı İmam' adıyla bilinen Ahmet Muhsin Tüzer, Kaş Belediyesi'ne bağımsız başkan adayı olduğunu duyurdu.

Erzurum Seçimleri- 'Rock'çı İmam' adıyla bilinen Ahmet Muhsin Tüzer, Kaş Belediyesi'ne bağımsız başkan adayı oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Tüzer, "Bir partiye bağlı kalan Belediye Başkanı özgür değildir ve kendi hizmetlerini yapamıyordur veya yapmakta zorlanıyordur" dedi.

GÖREVİNDEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

'Rockçı imam' olarak bilinen Ahmet Muhsin Tüzer, Kaş Belediyesi başkanlığı için bağımsız adaylığını açıkladı. Tüzer, geçtiğimiz yıl Diyanet İşleri Başkanlığı'ndaki görevinden ihraç edilmişti. Bugün sosyal medya hesabı Facebook üzerinden paylaşımlarda bulunan Tüzer, "Ülkemizin geleceği ve istikbalimizin umudu olan gençler…! Birlikte başaracağız" dedi.

 
 

"BİR PARTİYE BAĞLI OLAN BELEDİYE BAŞKANI..."

Tüzer Facebook üzerinden paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı: "Hiç bir partiye bağlı kalmaksızın Kaş'a Bağımsız Belediye Başkanı Adayı oldum. Bu düşünceyi bana aşılayan Sokrates'in bir sözünü sizlerle paylaşmak istiyorum: 'Likyalılara hiçbir zaman, hiçbir kimse bey olamadı.' Ülkemizin de içerisinde bulunduğu bu yozlaşmış sosyolojide şunun farkına vardım ki, bir partiye bağlı kalan Belediye Başkanı özgür değildir ve kendi hizmetlerini yapamıyordur veya yapmakta zorlanıyordur. Bu neticeyle partiyle içli dışlı olmak yerine halkımız ile içli dışlı olmayı tercih ediyorum."

ARKADAŞIYLA MÜZİK GRUBU KURDU

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Pınarbaşı Camii'nde imamlık yaparken, arkadaşıyla 'FiRock' adlı müzik grubunu kuran ve 'Rockçı İmam' olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer, geçtiğimiz Ekim ayında ihraç edildi. Tüzer hakkında, 'izinsiz ve paralı konser vermek', 'raporlu ya da izinli olmamasına rağmen eşinin memleketi Romanya'dan iki gün geç dönmek' nedeniyle Temmuz ayında da soruşturma açılmıştı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim