• Erzurum4 °C
  • Erzincan5 °C
  • Ağrı3 °C
  • Ankara13 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sekmen, Esnaf Sorunlarını Dinliyor
18 Temmuz 2018 Çarşamba 21:21

Sekmen, Esnaf Sorunlarını Dinliyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İstişare ve Şura Toplantıları sonrası bu kez de “Esnaf Buluşmaları” toplantılarıyla esnafın sorunlarını dinliyor.

Erzurum Seçimleri- Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İstişare ve Şura Toplantıları sonrası bu kez de "Esnaf Buluşmaları" toplantılarıyla esnafın sorunlarını dinliyor.

Pelit Meydanı'nda kurulan birlik sofrasında esnafla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Sekmen, işletme sahiplerini tek tek dinleyerek, problemleri not alıyor. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün de katıldığı "Esnaf Buluşmaları" toplantılarının önemine vurgu yapan Başkan Sekmen, bu toplantılar sayesinde şehrin ticari hacmini etkileyen sorunların da belirlendiğine dikkati çekti.

Başkan Sekmen, Esnaf Sorunlarını Dinliyor

Başkan Sekmen, "Esnaf Buluşmaları kapsamında kent merkezi ve ilçelerimizdeki esnafımızla bir araya gelerek sorunların çözümü için ticaret ve üretimde aksayan problemleri analiz ediyor, kurumumuzla ilgili beklentileri esnafımızdan bizatihi dinliyoruz" dedi.

Başkan Sekmen, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda Erzurum Esnaf ve Sanatlar Odaları Birlik Başkanı olan Rasim Fırat'a teşekkür etti.

"Esnaf ve sanatkarlarımız, ülkemizin her vilayetinde var olan oda ve birliklerle günümüzde de Ahilik geleneğini yaşatmaktadır" diyen Başkan Sekmen, "Şehrimizde üretim ve iş gücünün düzenlenmesinde önemli bir görev üstlenen Erzurum Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği önemli çalışmalara imza atıyor. Esnafın sorunlarının çözümü için çaba harcayan Başkan Rasim Fırat, ekibi ve oda başkanlarımıza göstermiş oldukları özveriden ötürü teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim