• Erzurum1 °C
  • Erzincan4 °C
  • Ağrı2 °C
  • Ankara1 °C
  • İstanbul8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adaylığı başvurusunu yaptı
20 Mart 2023 Pazartesi 15:50

Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adaylığı başvurusunu yaptı

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanlığı için aday gösterdiği Sinan Oğan, Yüksek Seçim Kurulu'na adaylık başvurusunda bulundu.

Erzurum Seçimleri/ 14 Mayıs seçimlerine kısa süre kala Ankara'da hareketlilik sürüyor.

Resmi olarak başlayan seçim sürecinde adaylık başvuruları art arda geliyor.

Sinan Oğan başvurusunu yaptı

Zafer Partisi, Adalet Partisi, Türkiye İttifakı Partisi ve Ülkem Partisi'nin oluşturduğu ATA İttifakı'nın, cumhurbaşkanlığı için aday gösterdiği Sinan Oğan, YSK'ya adaylık başvurusunda bulundu.

Sinan Oğan'a, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ eşlik etti. Oğan, seçmenlerce kendisine 100 bin imza verilmesi durumunda cumhurbaşkanı adayı olabilecek. 

Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adaylığı başvurusunu yaptı

"Türk milliyetçileri ve Atatürkçüler olarak, 'Bu yarışta varız' dedik"

Başvurusunun ardından gazetecilere konuşan Sinan Oğan, "Neden cumhurbaşkanı adayı olduk? Çünkü Türkiye'nin HDP ve HÜDA PAR arasında sıkıştırılmasına, Türk milliyetçileri ve Atatürkçüler olarak razı olamazdık. Neden Cumhurbaşkanı adayı olduk? Çünkü maalesef Türkiye'de deprem öldürmüyor, liyakatsizlik öldürüyor. Türkiye'de liyakatsizlik ve yandaşlık almış başını gidiyor.

Türk ekonomisi, bugün olması gerekenin çok daha gerisinde. Türkiye'nin eğitim sistemimizden tutunuz da sosyal dengeye kadar birçok sorunu var. O sebeple, Türk milliyetçileri ve Atatürkçüler olarak, 'Bu yarışta varız' dedik.

İnşallah çarşamba günü başlayacak olan imza süreci ile çok hızlı bir şekilde imzayı toplayıp, yarışta yerimizi almak istiyoruz. Seçimlerin 2'nci tura kalacağını ve 2'nci turda bu seçimleri alacağımızı düşünüyoruz. 2'nci tur için Türk milliyetçilerinin, Atatürkçülerin iddialı bir adayı olarak sahada olacağız" diye konuştu. 

Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adaylığı başvurusunu yaptı
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim