• Erzurum23 °C
  • Erzincan27 °C
  • Ağrı24 °C
  • Ankara27 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tarıkdaroğlu'ndan, partililere ve Erzurumlulara Teşekkür
11 Nisan 2023 Salı 11:00

Tarıkdaroğlu'ndan, partililere ve Erzurumlulara Teşekkür

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Zafer Tarıkdaroğlu, bir teşekkür mesajı yayınladı.

Erzurum Seçimleri/  Erzurum'un Ankara'daki temsilcisi Tarıkdaroğlu, yayınladığı mesajında partililerine ve Erzurumlulara teşekkür etti. 

İşte o mejaj

Değerli Erzurumlular;

Kıymetli hemşerilerim, büyüklerim, kardeşlerim,

Kuruluşundan bugüne mensubu olmaktan büyük onur duyduğum kıymetli teşkilat mensuplarımız,

Doğup büyüdüğüm, yetiştiğim, Sevdalısı olduğum Memleketim Erzurum’a bu defa Türkiye Büyük Millet Meclisinde hizmet etme şerefine talip olduk. Birbirinden kıymetli aday adayı büyüğüm, arkadaşım, kardeşimle sadece 6 kişinin seçilebileceği bayrak değişimine girdik.

Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yine birbirinden kıymetli 6 kişi şehrimize hizmet etmek ve temsil etmek üzere aday olarak belirlendi. Biz de ilk günkü aşkla, üstümüze ne düşerse, dün olduğu gibi bugün de ülkemizi ve şehrimizi daha iyi noktalara taşıma gayreti için elimizden geleni gece gündüz yapacağız Allah’ın izniyle.

Aday adaylığı sürecinde desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Erzurum halkımız olmak üzere; İl Başkanımız Av. İbrahim Küçükoğlu’na, ilçe başkanlarımıza, Belediye başkanlarımıza, sandık müşahidinden, mahalle başkanlarımıza, kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza ve her daim büyük gayret ve fedakarlıkla çalışan tüm AK Parti teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Rabbim herkesten razı olsun.

Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Bu bir bayrak yarışıydı. Bu şehrin gerçek sahibi Erzurum halkıdır. Bu şehrin yetiştirdiği bir birey olmaktan her daim onur duymuşumdur. Doğduğum, büyüdüğüm, yetiştiğim bu memleketi; yine yarınımın geçeceği Erzurum’u hiçbir zaman bırakmayacağım. Mezarımız dahi memleketimizde olacaktır. Siyaset insan kazanma sanatıdır. Ben çok abi, abla, kardeş, arkadaş ve büyüğümü kazandım. Allah hepinizden razı olsun.

Biz nerede, hangi görev ve makamda olursak olalım, kalbimiz de gönlümüz de Erzurum için atmaya devam edecektir. Makam adamı bozmaz ayarını ortaya çıkarırmış. Rabbim bizleri ayarı hiçbir zaman bozulmayacak kullarından eylesin inşallah! Hepiniz Allah a emanet olun. İyi ki varsınız.

Durmak yok, her daim Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde koşmaya, gece gündüz demeden memleketimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.

 

 

Tüm adaylarımıza başarılar; Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum.

Allah’a emanet olun…

 

Zafer TARIKDAROĞLU

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim