• Erzurum1 °C
  • Erzincan4 °C
  • Ağrı2 °C
  • Ankara1 °C
  • İstanbul8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tayyip Erdoğan'dan HDP'li vekile sert tepki!
15 Şubat 2019 Cuma 19:06

Tayyip Erdoğan'dan HDP'li vekile sert tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da polisin elini ısıran HDP'li vekile çok sert tepki gösterdi. Erdoğan ''bunların hesabını soracağız, bedelini ödeyecekler'' dedi.

Erzurum Seçimleri/ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim mitingleri devam ediyor. Bursa Gökdere Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap eden Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara ve İstanbul'dan sonra tanzim satışlarının Bursa'da da başlayacağını açıklayan Erdoğan Bursa'yla ilgili önemli müjdeler verdi. Konuşmasında muhalefet partilerine yüklenen Erdoğan Van'da polisin elini ısıran HDP'li vekile de sert tepki gösterdi.

Van’da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz, açtığı pankartı almaya çalışan kadın polis memurunun kolunu ısırmıştı. Erdoğan bu olayı hatırlatarak ''terör örgütü mensuplarından olan milletvekili bayan benim polisimin elini ısırıyor. Bunların hesabını soracağız, bedelini ödeyecekler'' dedi. Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar; 

BUNLAR AHLAKSIZ: Bay Kemal bizim terör örgütüyle mücadelemizden rahatsız oluyor. Biz bunları niye anlatıyoruz hanımefendi...Bunlar oluyor ama biz Cudi'de, Gabar'da kullandığımız mermiler, bombalar...Bunlar niçin kullanılıyor. Ülkemizin mutluluğu, huzuru için. Beyefendilen rahatız oluyor. Bunlar ahlaksız..Bunların bir bayan milletvekili benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunlara bunun hesabını sormayacak mıyız? Soracağız. Öyle 25 kuruya simit yok. Bunların bedelini ödeyecekler. 

HDP'Lİ VEKİLE ÇOK SERT TEPKİ: Terör örgütü mensuplarından olan milletvekili bayan benim polisimin elini ısırıyor. Bunların hesabını soracağız, bedelini ödeyecekler.

BURADAN MÜJDE VERMEK İSTİYORUM: Buradan bir müjde vermek istiyorum. Uludağ alan yönetim başkanlığı kuruyoruz. Eski Tabakhaneler bölgesinde mülkiyet sorunlarını çözdük. Termal Turzim Bölgesi haline getiriyoruz.

12 AY BOYUNCA TURİZME KAZANDIRILMASINI SAĞLIYORUZ:Uludağ'ı hem Bursamız hem ülkemiz için daha verimli değerlendirmek amacıyla, Uludağ Alan Yönetim Başkanlığı kuruyoruz. Böylece Uludağ'ın 12 ay boyunca turizme kazandırılmasını ve işlerin en iyi şekilde yürütülebilmesini sağlıyoruz.

50 KAT TRİLYON YATIRIM YAPTIK: Ben bu Bursa'ya aşık oldum. Tanıdım tanıyalı sevdim aşık oldum. Bursa ile birlikte yürüdük hep bu yolda... Biz Bursa'yı sadece sevmekle kalmadık. Aynı zamanda hizmet ettik. Son 16 yılda Bursa'ya ne kadar yatırım yaptık biliyor musunuz? Bunları bilmeyenlere anlatın... 50 kat trilyon yatırım yaptık. CHP bu rakamlardan anlamaz. Onlar sarece bol bol yalan söyler. Ama iyi ki yalan söylüyorlar. Biz de yargıya gönderiyoruz. Yargıdan 1,5 milyon geldi. Mehmet Özhaseki kardeşim parayı aldı, Kızılay Meydanı'nda döner dağıttı. Ben de bu parayı Mehmetçi Vakfı'na vereceğim.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim