• Erzurum22 °C
  • Erzincan22 °C
  • Ağrı24 °C
  • Ankara26 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akdağ, aynı gün iki iftar programına katıldı
09 Haziran 2017 Cuma 08:09

Akdağ, aynı gün iki iftar programına katıldı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, memleketi Erzurum'da bir gecede iki ayrı iftara katıldı.
Erzurum Seçimleri- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, memleketi Erzurum'da bir gecede iki ayrı iftara katıldı.
 
Bugün uçakla Erzurum'a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, havalimanında Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Mehmet Sekmen ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Buradan valiliğe geçen Bakan Akdağ, bakanlığı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Türkiye'de bin 100 sağlıklı yaşam merkezi kuracaklarını belirtti.
 
Erzurum'da yapımı süren şehir hastanesinin inşaatını gezip incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Bakan Akdağ, daha sonra Ak Parti İl Başkanlığı tarafından Olimpiyat Park'ta düzenlenen iftar programına katıldı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftarda orucunu açan Bakan Akdağ, daha sonra Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte Palandöken'deki Palan Otel'de şehit aileleri onuruna verilen iftara katıldı.
 
Şehit aileleri ile birlikte dua edip sohbet eden, şehit çocuklarına oyuncaklar dağıtan Bakan Akdağ, burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
 
"Hükümetimiz, Cumuhurbaşkanımızın gösterdiği doğrultuda meseleye tamamen hakim olmuş durumdadır. Şundan içiniz rahat etsin. Allah'ın izni ile bu topraklar üzerinde kötü emellilere, teröristlere asla göz açtırmayacağız. Onlara yakaladığımız her yerde gerekeni yapacağız. Bu kararlılık içinde olmak, mücadeleyi bu şekilde devam ettirmek bizim boynumuzun borcudur. Bizim şehitlerimize olan vazifemizi yerine getirmemizdir. Onun için bu hususlarda çok kararlıyız. Bu hususlarda elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Şundan da emin olmanızı istiyorum. Burada toplanan bütün aileler, anneler, babalar, eşler, çocuklar ve gençler hepiniz bizim kardeşimizsiniz. Hangi ihtiyacınız olursa olsun, kardeşlik hukukunun gerektiği her ne varsa onların hepsi için biz buradayız."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim