• Erzurum19 °C
  • Erzincan21 °C
  • Ağrı18 °C
  • Ankara20 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Meral Akşener’le görüşecek
04 Mart 2023 Cumartesi 16:29

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Meral Akşener’le görüşecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le bir araya gelecek.

 

Erzurum Seçimleri/  İYİ Parti’nin ‘kapımız hala açık’ mesajının ardından CHP’den dikkat çeken açıklama geldi.

CHP’den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelecek.

Yapılan açıklamada, “İki Büyükşehir Belediye Başkanımız bu görüşmede “iradelerinin Sayın Genel Başkanımıza bağlı olduğunu, aday olarak da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek istediklerini” iletecekler ve ittifakın devam etmesini talep edecekler.” denildi.

İTTİFAKIN DEVAM ETMESİ TALEP EDİLECEK

CHP'den yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Sayın Genel Başkanımız, ismi zikredilen iki Büyükşehir Belediye Başkanımızın Sayın Meral Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi dışında ziyaret etme talebine olumlu yaklaşmıştır.

Sayın Genel Başkanımız, kendisi de daha önce belirttiği gibi, Halil İbrahim sofrasının küçülmesini değil, bilakis büyümesini arzulamaktadır. İki Büyükşehir Belediye Başkanımız bu görüşmede “iradelerinin Sayın Genel Başkanımıza bağlı olduğunu, aday olarak da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek istediklerini” iletecekler ve ittifakın devam etmesini talep edecekler. Meselenin Türkiye olduğu ve Genel Başkanımızın herkesin oyunu alacak, her rengi temsil edecek bir aday olacağı herkesin malumudur.”

İYİ PARTİ KAPIMIZ HALA AÇIK DEMİŞTİ
 

 

 

1 saat önce Habertürk TV'de konuşan İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, 6 Mart'taki Millet İttifakı masası toplantısına dair “Kapımız hala açık.” mesajı vermişti. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim