• Erzurum10 °C
  • Erzincan14 °C
  • Ağrı8 °C
  • Ankara20 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP İl Başkanı Yurdagül STK Başkanlarını buluşturdu
05 Nisan 2023 Çarşamba 10:37

MHP İl Başkanı Yurdagül STK Başkanlarını buluşturdu

Asrın felaketinin ardından deprem bölgesi için düzenlenen yardım kampanyasında tatsızlık yaşayan STK Başkanları, Ramazan Ayının hoşgörüsü ile bir araya geldi.

Erzurum Seçimleri/ Şehrin ekonomi ve iş dünyasına yön veren sivil toplum kuruluşlarının başkanları, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül’ün iftar programında aynı masada buluştu. Birlik mesajlarının verildiği masada ortak payda ‘Erzurum’ oldu.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Özakalın, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral ve 1. Organize Sanayi Bölge Başkanı Murat Urkuç, iftar yemeğinde Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül’ün konuğu oldu. Birlikte iftar yapan STK başkanları, şehrin menfaatleri doğrultusunda kişisel problemleri bir kenara bırakarak birlik fotoğrafı verdi.

Birlik olmak bu şehrin ruhunda var!

 MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Cumhuriyetin 100. Yılında, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Erzurum’da Cumhur İttifakı ruhuyla bir olacaklarını, birlik içinde hareket ederek başarı elde edeceklerini söyledi. Yurdagül, “ Bugün bu birlikteliğe vesile olmamız, şehrimizin her noktasına müspet bir dalga yayacak, fitne içinde olan her kesime de büyük bir mesaj verecektir. Allah’ın izniyle yolumuz hak yolu, niyetimiz hayır, akıbetimiz de hayır olacaktır” dedi.

Tüm başkanlara katılımları için teşekkür eden Yurdagül, “ Türkiye Yüzyılına birlik içerisinde, omuz omuza yürüyeceğimizi ifade etmek istiyorum. Bu mübarek günlerde iş dünyasının mihmandarı olan STK başkanlarımızla bir araya gelerek, şehrimizi Türkiye Yüzyılına taşırken kendilerinin de desteklerini ve birlikteliklerini istedik. Hiç bir başarı tek başına elde edilemez. Her bir başkanımız bu şehrin çok kıymet verdiği değerlerdir. Onların birlikteliği ve ortak aklı, hem ticaret, hem de siyasete büyük bir katma değer katacaktır.  Gün, bu kadim şehir için bir olma birlik olma günüdür. Değerli başkanlarım bu birliktelik çağrıma karşılık vererek bizlerle aynı fikirde olduklarını davetimize icabet ederek gösterdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ETSO Başkanı Saim Özakalın ise “ MHP Erzurum İl Başkanımız Adem Yurdagül’e bu güzel davet için teşekkür ediyorum. Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak her daim devletimizin hizmetinde olduk, olmaya devam edeceğiz. Bizler şehirde örnek bir tavırla birliktelik içinde çalışmalar yürütecek, şehrimizin hak ettiği hizmeti alması için mücadele edeceğiz” dedi.

    Sen ben yok, biz varız

ETB Başkanı Hakan Oral da “ Bizler üreten, çalışan ve şehrin geleceği için mücadele veren üyelerimizin temsilcileriyiz. Geçmişte nasıl projelerimizi birlikte üretme ve hayata geçmesi çabasında olduysak bugünde değerli STK başkanları ve il başkanımızla bu mücadelenin şehrimize katma değer oluşturması için çalışmalara devam edeceğiz. Sen ben yok, biz varız diyoruz ve bu güzel şehir için taşın altına elimizi koymaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Erzurum 1. OSB Başkanı Murat Urkuç ise “ Üreten, emek veren ve bu emeği kazanca dönüştüren sanayicimizin temsilcisi olarak, Adem Başkanımızın davetini ve bu birliktelik çağrısını çok değerli buluyor, kendisine teşekkür ediyorum. Bizler sanayicilerimizle Erzurum’un geleceği için üretiyor ve istihdam oluşturuyoruz. Hiç bir güç bizi Erzurum sevdasından ayıramayacak. Yatırımcılarımızı ve üreticilerimizi desteklemeye, şehrimiz için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.  

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim