• Erzurum18 °C
  • Erzincan20 °C
  • Ağrı17 °C
  • Ankara16 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İYİ Parti'ye ittifak çağrısı
11 Ağustos 2023 Cuma 12:25

MHP lideri Devlet Bahçeli'den İYİ Parti'ye ittifak çağrısı

Yerel seçimler öncesinde İYİ Parti'ye mesaj gönderen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülke hayrına yerel seçimlerde komşu olalım. Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına" sözleriyle ittifak çağrısı yaptı.

Erzurum Güncel- Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in 26 Ağustos'ta Afyonkarahisar'da bir konuşma yapacağını belirterek, "Açıklamaları Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacak" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri Akşener'in konuşmasında ne söyleyeceği merak edilirken Millet İttifakı ile bağları kopma noktasına gelen İYİ Parti'nin yerel seçimlere tek girip girmeyeceği de son günlerde siyaset gündeminin en çok konuşulan konularından birisi...

Bahçeli'den İYİ Parti'ye çağrı

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den de dikkat çeken bir hamle geldi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Hande Fırat, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Gece Görüşü programında MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'in mesajını, "Geçmişte MHP'de yer alıp daha sonra İYİ Parti'de bulunanlara bir çağrıda bulunmuştu. MHP lideri yeniden bir çağdıra bulunuyor. 'Ülke hayrına yerel iktidarda komşu olalım' diyor" şeklinde aktardı.

MHP lideri Devlet Bahçeli'den İYİ Parti'ye ittifak çağrısı: Ülke hayrına yerel seçimlerde komşu olalım

Özdemir'in mesajı şu şekilde:

Sayın Genel Başkanımız 1 Ağustos 2019 tarihinde Twitter üzerinden bir mesaj yayınlamış ve geçmişte MHP'de yer alıp daha sonra İYİ Parti bünyesine geçen isimlere bir çağırda bulunmuştu. Yine Sayın Genel Başkanımız sizlere hürmetlerini sunarak İYİ Parti'ye yeni bir çağrını iletiyor ve saygıdeğer kamuoyuyla paylaşıyorlar:

Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına...

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim