• Erzurum1 °C
  • Erzincan4 °C
  • Ağrı2 °C
  • Ankara2 °C
  • İstanbul9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yavilioğlu, yeni sistemi anlattı
10 Haziran 2018 Pazar 15:41

Yavilioğlu, yeni sistemi anlattı

24 Haziran seçim çalışmalarını memleketi Erzurum’da yoğun bir tempo ile devam ettiren Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Aşkale ilçesi ve köylerini gezerek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Erzurum Seçimleri- 24 Haziran seçim çalışmalarını memleketi Erzurum'da yoğun bir tempo ile devam ettiren Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz YavilioğluAşkale ilçesi ve köylerini gezerek vatandaşlar ile bir araya geldi.

AK Parti Aşkale İlçe Başkanı Abdulkerim Polat ile birlikte ilçeye bağlı köy/mahallelerde seçim çalışmaları gerçekleştiren Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, bir araya geldiği vatandaşların sorunlarını tek tek dinledi.

2002'den bu yana AK Parti Hükumetlerinin yaptığı hizmetleri tek tek anlatan Yavilioğlu, bu hizmetlerin devamı ve daha iyi hale getirilmesi için 24 Haziran seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Köy/Mahallelere sunulan alt yapı ve üst yapı hizmetleri, köy konakları, okullar ve kuran kurslarının yanı sıra hemen her köy/mahalleye yapılan konutlardan dolayı AK Parti adına Yavilioğlu'na teşekkürlerini ileten vatandaşlar, 24 Haziran seçimlerinde de daha önceki seçimlerde olduğu gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye tam destek olacaklarını dile getirdiler.

Köy/Mahalle gezilerinin son durağı olan Yeniköy'de iftarını açan Yavilioğlu, iftar sonrası vatandaşlar ile bir araya geldi.

Yeniköy mahallesinde yoğun bir kalabalığa hitap eden Yavilioğlu, 24 Haziran seçimlerinin yönetim tarzı olarak ülkemiz için bir dönüm noktası olduğunun altını çizdi.

Vatandaşların yeni yönetim sistemine dair sorularını da cevaplayan Maliye Bakan Yardımcısı Yavilioğlu, "24 Haziran seçimleri yönetim tarzı olarak ülkemiz için bir dönüm noktasıdır. Tüm bürokratik tıkanıklıkların ortadan kaldırılarak yatırımların ve devlet desteklerinin hızlandırılacağı bu yönetim tarzında, aynı zamanda yasama ve yürütme tamamen birbirinden ayrılacak. Meclis güçlü bir şekilde yasama ile meşgul olurken, Başkan ve bakan statüsündeki yardımcıları, birleştirilmiş bakanlıklar sayesinde tüm bürokratik tıkanıklıklar ortadan kaldırılacak. Herhangi bir yatırım, teşvik veya destekleme programında artık birden fazla noktaya başvuru yerine tek bir noktaya başvurulacak ve işlemler hızlı bir şekilde gerçekleştirilerek yatırımlar hızlı bir şekilde sonuca ulaştırılacak. Aynı zamanda kamu yatırımları da bu şekilde daha hızlı gerçekleştirilecek. Yani yeni yönetim sistemi ile yatırım ve kalkınmada daha hızlı adımlar atılarak ülkemizin büyümesinin önü açılacaktır. Yeni sistemde meclis, yasamanın güçlü bir temsilcisi olacaktır. Ülkemize dair tüm yasalar meclis eli ile çıkarılacaktır. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin güçlü bir şekilde yeniden seçilmesi demek, ülke olarak kalkınma ve büyüme yolundaki tüm engellerin bertaraf edilmesi demektir. Bu anlamda gösterdiğiniz teveccüh üzerine 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimize destek olacağınıza dair düşüncemiz kavidir" açıklamalarında bulundu. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim