• Erzurum10 °C
  • Erzincan14 °C
  • Ağrı11 °C
  • Ankara20 °C
  • İstanbul21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
2018 MHP adayları listesi | 24 Haziran seçimleri
18 Mayıs 2018 Cuma 07:09

2018 MHP adayları listesi | 24 Haziran seçimleri

MHP 27. dönem milletvekili adayları! 2018 MHP adayları listesi | 24 Haziran seçimleri. İşte il il MHP Milletvekili adayları...

Erzurum Seçimleri- MHP 27. dönem milletvekili adayları belli oldu. 24 Haziran milletvekili seçimleri MHP aday listesini haberimizden bulabilirsiniz. Uzun zamandır merak edilen "MHP milletvekili adayları kim?" sorusunun cevabı 18 Mayıs'ın ilk dakikalarında MHP'nin sosyal medya hesabından adayların paylaşılmasıyla netleşirken, listede sürpriz isimler de dikkat çekti. 2018 MHP adaylarının sıralı tam listesini ve son dakika gelişmeleri karar.com'dan takip edebilirsiniz.

"MHP 27. dönem milletvekili adayları kimler, isimleri ne?" sorusunun cevabı nihayet belli oldu. 18 Mayıs'ın ilk dakilarında 2018 MHP aday adayları netleşti. 24 Haziran tarihinde Milletvekili seçimlerinde MHP'den yarışacak adayların il il listesini haberimizden bulabilirsiniz.

MHP İSTANBUL ADAYLARI

MHP'nin sosyal medya hesabından açıkldığı milletvekili aday listsine göre İstanbul 1. bölgeden Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın 1. sıradan, Celal Adan İstanbul 2. bölge 1. sıradan, Feti Yıldız ise İstanbul 3. bölge 1. sıradan aday oldu.

MHP ANKARA ADAYLARI

Ankara 1. bölgeden 1. sıradan Mevlüt Karakaya'yı aday olarak gösteren MHP listelerinde Ankara 2. bölgede ise 1. sıradan ise Sadir Durmaz yer aldı. Ankara 3. bölge 1. sırada ise Yaşar Yıldırım yer aldı.

MHP İZMİR ADAYLARI

MHP, İzmir 1. bölge 1. sıradan Hasan Kalyoncu, İzmir 2. bölge 1. sıradan Tamer Osmanağaoğlu aday olarak gösterildi.

Parti Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Bursa birinci bölgeden 1. sırada, genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu Bursa ikinci bölgeden 1. sırada aday olurken, Erkan Haberal Ankara üçüncü bölgeden 2. sırada, Saffet Sancaklı da Kocaeli'nden 1. sırada aday listesine girdi.

MHP’nin eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Grup Başkanvekili İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın listede yer almaması dikkat çekti.

İL İL MHP ADAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MHP'DE ADAYLIK SÜRECİNDE NELER YAŞANDI, KİMLER ADAY ADAYI OLDU... 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimleri için aday adaylığı başvuruları 26 Nisan 2018 Perşembe günü saat 09.00’da başlayıp, 3 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 17.00’de sona erecektir" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldız, 24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimleri için aday adaylığı başvuruları hakkında duyuru metni yayınladı. Yıldız, yaptığı duyuruda, "24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimleri için aday adaylığı başvuruları 26 Nisan 2018 Perşembe günü saat 09.00’da başlayıp, 3 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 17.00’de sona erecektir. Aday adaylarının bu tarihler arasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Seçim İşleri Kayıt Kabul birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı. Yıldız, aday adaylarından istenilen belgeleri şöyle sıraladı:

"Genel Merkeze hitaben aday adayının el yazılı başvuru dilekçesi, Aday Adayı Formu (Genel Merkezde doldurulacaktır), isteyen aday adaylarımız başvuru formlarını http://aday.mhp.org.tr internet adresimizden online olarak doldurabilir. Diğer belgelerle birlikte Genel Merkeze şahsen başvurabilir. T.C. kimlik numarasını gösteren nüfus cüzdan fotokopisi (2 adet), öğrenim belgesi fotokopisi (2 adet), milletvekili adaylığı için Cumhuriyet Başsavcılığından veya e-Devlet’ten (Resmi Kuruma -Milletvekili Adaylığı-MHP Genel Merkezi’ne şeklinde) alınan arşiv kaydını içerir adli sicil kaydı belgesi (sabıka kağıdı) ve adli sicil kaydı bulunanların ilgili mahkemeden alacağı yasaklanmış (memnu) hakların iadesi kararı (2 adet aslı), öz geçmişi, (Elektronik ortamda yazılarak aday@mhp.org.tr adresine gönderilecek), askerlikle ilişiği olmadığına dair belge, (4 adet) vesikalık fotoğrafı, kamu görevlileri için istifa dilekçesinin alındı belgesi, parti yöneticilerinin ise istifa dilekçelerinin fotokopisi, 2 bin 500 TL (İkibin Beşyüz Türk lirası) milletvekili aday adayının kendi adına yatırmış olduğu aidatının banka dekontu aslı."

MHP 27. DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI

ZONGULDAK'TA MHP’YE 11 ADAY ADAYI BAŞVURDU

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı’na erken seçim öncesi 11 ismin milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı. Kdz. Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı binasında olağan istişare toplantısı yapıldı. MHP ilçe Başkanı Rahman Demirtük’ün başkanlığında gerçekleşen toplantıya partinin önceki dönem ilçe başkanlarından İlkay Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Erken seçim öncesinde milletvekili aday adaylığı için çok yoğun bir talep olduğunu dile getiren MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, aday adaylarından bir ismi Ankara’ya göndereceklerini belirtti. Demirtürk konuşmasında, “İstişare toplantımızı yapıyoruz. Olağan genel toplantımız. Hem de partinin şu anki genel seçime gidilmesi ile ilgili vekil adaylarının müracaatları söz konusu. Parti çalışmalarının hızlanması gerektiği anlamında bir istişare toplantısı. Kadın kolları için de yeniden oluşum sağlanması gerektiğini düşünüyoruz. Buradaki toplantının amacı ve içeriği, sahada neler yapılabilir? Vekillik adı altında müracaat edecek arkadaşların önlerinin açılması gerektiğini, müracaat eden sayılarının büyük manada fazla olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda Ereğli’ye hizmet edebilecek bir arkadaşımızı içinden tercih edip Ankara’ya göndermeyi düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

MHP İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklama da; Echomar Hastanesi Genel Müdürü Kaya Karatepe, Anadolu Hastanesi Başhekimi Ercan Yalçın, Diş Hekimi Yusuf Konya, Esnaf Yakup Yıldırım, Esnaf Ali Yıldırım, Esnaf Mevlüt Özdemir, Esnaf Ali Toprak, Erdemir Emeklisi Cemalettin Çakır, MHP önceki dönem İlçe Başkanı İlkay Özdemir, Esnaf Abdullah Bekâr, Eczacı Umut Ocaktan’ın milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptığı bildirildi.

MHP KAYSERİ İL BAŞKANI ADAY ADAYLIĞI İÇİN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Baki Ersoy, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. 24 Haziran'da yapılacak seçimler öncesinde MHP'de beklenen istifa geldi. Daha önce, "Milletvekilliği seçimleri önce olursa milletvekili adayı, yerel seçimler önce olursa Talas Belediye Başkanlığı'na aday olma düşüncem var" diyen MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Ankara'da MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüştükten sonra milletvekili aday adayı olmak için İl Başkanlığı görevinden istifa etti. Ersoy, "Liderimle görüştüm, fikir alışverişinde bulundum ve kendisinin oluruyla da adaylık için görevimden ayrılıyorum. Vatana, millete hayırlı olsun" dedi. Ersoy, İl Başkanlığı görevi için daha önce yardımcısı Serkan Tok'u işaret etmişti.

 

 

MHP MYK ÜYESİ KALIN'DA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MHP’nin 18 Mart’ta yaptığı kurultayda Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeliğine seçilen ve aynı zamanda Kadın Kolları İl Başkanlığı da yapan Serap Şule Kalın da milletvekili aday adaylığını açıkladı.

MHP Kayseri’de İl Başkanı Baki Ersoy’un ardından MYK Üyesi ve Kadın Kolları İl Başkanı Serap Şule Kalın da 24 Haziran’da yapılacak erken seçimde Kayseri’den milletvekili aday adaylığını açıkladı. Kalın, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kıymetli Genel Başkanım Devlet Bahçeli Beyefendi’nin büyük bir onur payesi olan talimat ve müsaadeleriyle 27'nci dönem milletvekili aday adaylığına başvuru yapacağımı değerli dava arkadaşlarıma, teşkilatlarımıza, dostlarıma, arkadaşlarıma, sevdiklerime, sevenlerime ve Kayserili hemşehrilerime ilan etmekten gurur ve onur duyarım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Saygı ve Sevgilerimle” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Kalın, MHP Merkez Karar Yürütme Kurulu’ndaki görevine devam edeceğini belirterek, “Buradaki görevimizde aday adaylığı için ayrılmamıza gerek yok. Her koşulda görevimizi sürdüreceğiz. Kadın Kolları İl Başkanlığı’ndan da MYK üyesi seçildikten sonra zaten ayrılmıştım. Burada da yeni arkadaşlarımız görev yapacak. Her zaman Ülkücü hareketin emrindeyiz, göreve gelecek arkadaşlarımızın da yanındayız” dedi.

 



MHP ESKİŞEHİR İL BAŞKANI KADİR BIYIK, ADAY ADAYLIĞI İÇİN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

MHP Eskişehir İl Başkanı Kadir Bıyık genel seçimlerde aday adayı olacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Bıyık, açıklamasında , "MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin öncülüğünde ülkemiz bir erken seçim dönemine girmiş bulunmaktadır. Sayın Genel Başkanımızın takdir ve müsaadeleri ile milletvekilliği aday adaylığı için bugün itibariyle benim için en büyük şeref olan MHP Eskişehir İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Allah bu yola çıkan bütün ülküdaşlarımızın yardımcısı olsun"dedi.

BERKAN SAMANLIOĞLU MHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

24 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesi Malatya Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Planlama Şube Müdürü Berkan Samanlıoğlu, görevinden istifa ederek, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) adaylık başvurusunda bulundu. 2016 yılından buyana Malatya Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Planlama Şube Müdürü olarak görev yapan Berkan Samanlıoğlu, istifa ederek, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine milletvekilliği için adaylık başvurusunu yaptı.

Samanlıoğlu, adaylık başvurusunu MHP genel merkezine yaptığını ifade ederek, “Aday adayı olarak çıktığım yolda her şeyin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah, Malatyamıza ve ülkemize hayırlı etsin” şeklinde konuştu. 1970 Malatya doğumlu olan Samanlıoğlu, ilköğretim ve lise öğrenimlerini Malatya’da tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümünü 1993 yılında dereceyle bitirdi.

1994-1999 yılları arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde Kontrol Mühendisi olarak görev yapan Samanlıoğlu, 1999-2004 yılları arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde teknik başkan yardımcısı olarak görevini sürdürdü. 2004-2013 yılları arasında kontrol mühendisi olarak görev yapan Samanlıoğlu, 2013-2016 yılları arasında ise Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde Harita ve Kamulaştırma Müdürü olarak hizmetini sürdürdü. 1999-2005 yılları arasında Malatyaspor’da asbaşkanlık görevinin yanı sıra Malatya Belediyespor’da (Evkur Yeni Malatyaspor) başkanlık yapan Samanlıoğlu, Kalkınma Bakanlığı on birinci kalkınma planı özel ihtisas komisyonu, konut politikaları üyeliği görevini de yürüttü.

MEHMET DURAN MHP'DEN ADAY ADAYI OLDU

Balıkesir eski MHP il başkanı ve Tavuk Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Duran MHP’den Balıkesir milletvekili aday adaylığını açıkladı. Balıkesir eski MHP il başkanı ve Tavuk Birliği Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Duran 24 Haziran seçimleri için MHP’den Balıkesir milletvekili aday adaylığını açıkladı. Ankara’ya giderek başvurusunu yapan Duran, "Genel merkez ile yaptığımız istişareler sonucu Balıkesir’e hizmet için aday adaylığımız konusunda başvurumuzu yaptık. Hayırlı olsun’ dedi.

BODUM MHP İLÇE BAŞKANI CENGİZHAN SANCAR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak genel seçimlerde milletvekilliği aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte, Bodrum MHP İlçe Başkanı Cengizhan Sancar Başkanlıktan istifa ederek MHP Muğla Milletvekili aday adayı oldu. Bodrum MHP İlçe Başkanlığına ise Başkan Yardımcısı olan Ömer Varan geçti.

2004, 2009 yıllarından Bodrum Belediye Başkan adayı olan Milliyetçi Hareket Partisinin birçok kolunda görev yapan en son olarakta Bodrum MHP İlçe Başkanı olan Cengizhan Sancar İlçe Başkanlığından istifa ederek Muğla Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Partinin sevilen isimlerinden biri olan Sancar Başkanlık koltuğunu ise Ömer Varan’a bıraktı.

Milletvekili aday adaylığını açıklayan Cengizhan Sancar “Günümüz şartlarında Türkiye’nin içinde bulunduğu bu durumda Ülkemizin ve Milletimizin bekası için teşkilatta yetişmiş bir kardeşiniz olarak 2004 yılı Bodrum Belediye Başkan Adaylığı, 2009 Bodrum Belediye Başkan Adaylığı, 2014 Seçimleri kontenjanın da 1’inci sıradaydım. Üst üste yıllarca Milliyetçi Hareket Partisinde yöneticilik ve İl Başkan Yardımcılığı ve son olarak ise Bodrum MHP İlçe Başkanlığı yaptım. Bu görevlerin hepsini layığı ile yapmış teşkilatın, Mutfağında yetişmiş bir kardeşinizim. Milliyetçi Hareket Partisinin kadrolarından yetişmiş olarak elimizi taşın altına koyuyoruz. Sayın Genel Başkanımızın takdiridir.1’inci sıradandan olsa, 7’ci sıradan da olsa listeye girmesek de biz teşkilat adamıyız, dava adamıyız. Dün olduğu gibi bugünde Bir MHP li olarak davamıza devam edeceğiz. Pazara kadar değil mezara kadar MHP’liyim, Milliyetçiyim. Ülkemizin geleceği için bu kararı aldık. Allah mahcup etmesin. Taktir önce Yüce Allahın daha sonra da Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ve yüce milletimizindir” dedi. Öte yandan, Bodrum MHP İlçe Başkanı Ömer Varan’da Seçim sürecinden çok yoğun çalışacaklarını ver kapı kapı gezerek Milletvekillerini tanıtacaklarını söyledi.

Söke MHP’nin 7 Milletvekili Aday Adayı Tanıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı düzenlenen toplantıda milletvekili aday adaylarını basına ve kamuoyuna tanıttı.

24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde MHP’nin Söke’den 7 milletvekili aday adayı bulunuyor. Ali Gaya, Doç. Dr. Gültekin Şimşek, Hatice Özcan, Seyfettin Tosun, Süleyman Bakırcı, Yusuf Günal ve Yusuf Keremit Milletvekili sıralamasında kendilerine yer bekleyen isimler oldu. Toplantıya MHP Kuşadası, Germencik, İncirliova ve Didim İlçe Başkanları da katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk; “Dış güçlerin ülkemize ekonomi, dış ilişkiler, teör vb. konularda ateşten gömlek giydirmek istediği bir dönemde birbirinden değerli 7 kardeşimiz Söke’den aday oldu. Aydın’da varlığını her geçen gün daha fazla hissettiren MHP’de Söke’den ‘hizmet etmeye hazırız’ dediler. 17 ilçenin bulunduğu Aydın’da Söke’den 7 aday adayının olması bizler için bir onurdur” dedi.

İlçe Başkanı Veysel Öztürk’ün konuşmasının ardından Milletvekili aday adayı olan Hatice Özcan, Seyfettin Tosun, Yusuf Keremit, Süleyman Bakırcı, Doç. Dr. Gültekin Şimşek, Yusuf Günal ve Ali Gaya kendilerini kısaca tanıtarak neden aday olduklarını ifade ettiler.

MHP’Nün Aydın ilinde seçim startını Söke’den vereceğini dile getiren Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk 6 Mayıs Pazar günü Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’nun katılımıyla bir toplantı düzenleneceğini söyledi. Geniş katılımlı olacak toplantıyla MHP’nin Aydın’da seçim startını vereceğini belirten Başken Öztürk, 24 Haziran seçimleri için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Gazeteci Mehmet Salih Arvas MHP’den milletvekili aday adayı oldu

Türkiye Gazetesi eski çalışanı gazeteci Mehmet Salih Arvas, 24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için MHP aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Gazeteci Mehmet Salih Arvas, MHP Genel Merkezi’ne Ankara 3. Bölge’den aday adaylığı müracaatını yaptı. Seçim çalışmaları kapsamında aday bölgesindeki MHP ilçe başkanlıkları, ülkü ocakları ve esnafın tamamını ziyaret edeceğini belirten Arvas, "Habersiz, gizlice bu ülkenin garibanını, fakirini arayıp bulacağım, onlara sahip çıkacağım. Türk İslam ülküsü sahibi bir aileden geliyorum. Şahsım, aziz milletim ve MHP için hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

1960 doğumlu, evli ve 4 çocuk babası Arvas, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. İki yıl öğretmenlik yaptıktan sonra istifa ederek Türkiye Gazetesi çalışanları arasına katıldı. 28 Şubat döneminden sonra Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğünde dış ilişkiler uzmanı ve koordinatörü olarak çalışmaya başladı. 2014’de emekli olan Arvas, İngilizce, Rusça, Arapça, Osmanlıca ve Kürtçe bilmekte.

Samanlıoglu, MHPden aday adaylığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Aday Adayı Berkan Samanlıoğlu, " Ülkemizin yaşadığı iç ve dış tehditleri milletle bütünleşerek aşabilmek amacıyla kurulmuş olan ’Cumhur İttifakının’ seçimi milletimizin büyük bir teveccühü ile kazanacağına inancım tamdır" dedi.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerde aday adayı olan Samanlıoğlu, MHP il Başkanlığı ile MHP Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, aday adaylığı formunu teslim etti.

Başvuru formunu MHP İl Başkanı Bülent Avşar’a teslim eden Samanlıoğlu, "Ülkemizin içerisinden geçtiği bu kritik dönemde ülkemiz ve milletimiz için sorumluluk yüklenmek milliyetçi harekete gönül vermiş her ülküdaşımızın en büyük arzusudur. Genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli her ülkücü için şiar niteliğindeki ’Önce ülkem, sonra partim, sonra ben’ sözleri bütün işlerimizde önümüze ışık tutmaktadır. Ülkemizin yaşadığı iç ve dış tehditleri milletle bütünleşerek aşabilmek amacıyla kurulmuş olan ’Cumhur İttifakının’ seçimi milletimizin büyük bir teveccühü ile kazanacağına inancım tamdır. Öncelikle ülkeme ve milletime, sonra doğup büyüdüğüm ve şu an yaşamakta olduğum Malatya’ya hizmet edebilmek için Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekilliğine aday adayı oldum. Adaylık başvurumu MHP genel merkezine yaptım, başvuru formunu da MHP Malatya İl Başkanımız Bülent Avşar’a teslim ediyorum. Aday adayı olarak çıktığım yolda her şeyin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah, Malatya’mıza ve ülkemize hayırlı etsin" şeklinde konuştu.

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ise "24 Haziran’da cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için genel merkezimize aday adaylığı başvuruları yapılmaktadır. Şuana kadar partimize çok yoğun bir şekilde müracaat vardır. Milliyetçi Hareket Partisi’ne muazzam bir alaka, sevgi ve desteğin varlığını da göstermektedir" diye konuştu.

Avşar, MHP Malatya Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan Berkan Samanlıoğlu’na başarılar dileyerek, başvurusunun hayırlı olması temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından Samanlıoğlu, aday adaylığı başvuru formunu İl Başkanı Avşar’a teslim etti.

Gazeteci Rıfat Açıkgöz MHP’den aday adayı oldu

Kayseri Meydan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rıfat Açıkgöz, Milliyetçi Hareket Partisi’nden 27’nci dönem milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

MHP il binasında yaptığı basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Açıkgöz, “Genel Başkanımız bilge lider Satın Devlet Bahçeli’nin de her zaman söylediği gibi önce vatanım ve milletim, sonra partim ve ben düsturunu benimsemiş biriyim. Türk milletinin ve Türk vatanının bölünmez bütünlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yaşatılması için çalışan ve varlığını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi’nden adat adayı olmak bile benim için büyük bir şereftir. Allah nasip eder de milletvekili seçilirsem vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü, Türk milletinin huzur ve refahı için kanımın son damlasına kadar çalışacağım” dedi.

24 Haziran seçimlerinde Cumhur ittifakının başarıya ulaşacağına inancını dile getiren Açıkgöz, “Ülkemiz son yıllarda iç ve dış düşmanlar tarafından kuşatılmış durumda. Bu düşmanlar ve teröristler sinsi planlarını uygulamak için fırsat kolluyorlar. Bunu gören ve hisseden Bilge Lider Devlet Bahçeli, bu tehlikeyi bertaraf etmek için iktidar partisi ile güçbirliği yapmanın yollarını aramış ve Cumhur İttifakının kurulmasını sağlamıştır. Bizler de Ülkücüler olarak bu ittifakın bozulmaması ve başarılı olması için çalışacağız” diye konuştu.

Basın açıklamasına katılan Serkan Tok ise, MHP’nin aday adayı sayılarının henüz netleşmediğini, ancak 7 Haziran seçimlerine göre daha yüksek sayıda aday adayları olduğunu ifade etti.

MHP’ye 18 yaşında milletvekili aday adayı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman Milletvekili aday adaylığına 18 yaşındaki Ali Can Doğan başvurdu. MHP Genel Merkezine aday adaylığı başvurusunda bulunan genç milletvekili aday adayı Ali Can Doğan, parti genel merkezinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Profesyonel yüzücü olan Ali Can Doğan’ın bir çok madalya ve derecesi var. MHP’nin saflarında yer almaktan her zaman onur ve gurur duyduğunu dile getiren Ali Can Doğan, gençlerin söz sahibi olduğu bir mecliste görev yapmak istediğini dile getirdi.

MHP 27. dönem milletvekili adayları belli oldu. 24 Haziran milletvekili seçimleri MHP aday listesini haberimizden bulabilirsiniz. Uzun zamandır merak edilen "MHP milletvekili adayları kim?" sorusunun cevabı 18 Mayıs'ın ilk dakikalarında MHP'nin sosyal medya hesabından adayların paylaşılmasıyla netleşirken, listede sürpriz isimler de dikkat çekti. 2018 MHP adaylarının sıralı tam listesini ve son dakika gelişmeleri karar.com'dan takip edebilirsiniz.

YORUMLAR
A person needs charitable help
Jamesskaky
Help Jack please: http://home.putclub.com/link.php?url=https://vk.cc/8l7kvh
05 Ağustos 2018 Pazar 23:18
107.150.23.219
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim