• Erzurum2 °C
  • Erzincan10 °C
  • Ağrı2 °C
  • Ankara12 °C
  • İstanbul15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çakır: “Yerel seçimlerde ittifak olmaması MHP için kaygı verici bir durum değildir”
28 Ekim 2018 Pazar 16:30

Çakır: “Yerel seçimlerde ittifak olmaması MHP için kaygı verici bir durum değildir”

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Aziziye Belediye Başkanlığı için aday adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Gazeteci Mehmet Musa Çakır, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ittifak çıkışını değerlendirdi.

Erzurum Seçimleri- Çakır, milletin bekası için tesis edilen Cumhur İttifakı’nın geçerliliğini koruduğuna vurgu yaparak, “Yerel seçimlere ittifak halinde girmeyecek oluşumuzla ilgili olarak sadece şunun bilinmesinde fayda var ki, bu durum MHP için kesinlikle kaygı verici bir durum değildir. MHP tüm enerjisiyle ve tüm dinamikleriyle birlikte yerel seçimlere hazırdır. Genel Başkanımız da, işte bu vurgudan yola çıkarak 81 ilin tamamında ve tüm seçim bölgelerinde MHP’nin seçimlere tek başına gireceğini açıklamış ve gereken talimatı vermiştir” dedi. 
Aziziye Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu önümüzdeki günlerde yapacağını dile getiren Çakır, Erzurum’daki hemen her belediye için MHP’li onlarca ismin telaffuz edilmeye başlandığını ifade ederek, “Aday adayı sayısının çokluğu, partimizdeki enerjinin, moralin, coşkunun, heyecanın, hareketin ve bereketin bir yansımasıdır. Kaldı ki, biz bu heyecanı girdiğimiz her seçimde yaşadık, yaşamaya da devam edeceğiz” diye konuştu. 
Öte yandan hiçbir siyasi yapının ya da oluşumun MHP ve MHP’nin kırmızı çizgileri üzerinden prim yapmasına izin vermeyeceklerini kaydeden Çakır, “Bizim davamız da bellidir, davamız uğruna geliştirdiğimiz ve sürekli diri tuttuğumuz siyaset anlayışımız da bellidir. Bu yüzden suni gündemler üzerinden MHP’yi yıpratmaya kalkışmak, beyhudedir. Çünkü milletimizin zihninde, fikrinde ve zikrinde MHP’nin yeri hep ayrı olmuştur, öyle de kalacaktır” açıklamalarında bulundu. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim