• Erzurum1 °C
  • Erzincan8 °C
  • Ağrı1 °C
  • Ankara14 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cezmi Polat adaylığını açıkladı
19 Mayıs 2017 Cuma 11:53

Cezmi Polat adaylığını açıkladı

Eski MHP Milletvekili Cezmi Polat'ın il başkanlığına aday olduğunu açıklaması tabanı sevindirdi. Polat'ın adaylığı ile birlikte MHP'de dengeler değişti.
Erzurum Seçimleri- Önümüzdeki pazar günü yapılacak MHP İl Kongresi öncesinde "en büyük sürpriz" Cezmi Polat'tan geldi. MHP Erzurum İl Başkanı olarak görev yaptığı yıllarda icraatları ile hafızalarda derin izler bırakan Cezmi Polat'ın, "yarışta ben de varım" demesi, siyaset gündemini ciddi sarstı.
 
MHP İl Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesinde yapılan açıklamalarda, atama yoluyla işbaşına gelen mevcut İl Başkanı Naim Karataş ile işadamı Murat Köroğlu, adaylıklarını kamuoyuna duyurmuşlardı.
 
erzurumdanhaberler.com'a açıklamalar yapan MHP'nin eski başkanlarından ve 21. Dönem Milletvekili Cezmi Polat, "Erzurum İl Başkanlığı'na aday olacağım. Aldığım kararı sizin aracılığınızla halkımızlanpaylaşayım istedim" dedi.
 
Cezmi Polat'n aldığı bu karar siyasi çevrelerde "büyük sürpriz" olarak yorumlandı. Cezmi Polat'ı yakından tanıyan ve özellikle il başkanlığı yıllarında icraatlarına tanık olan MHP'liler, "Efsane geri dönüyor" yorumu yaparken, İl Başkanı Naim Karataş da, "Dünden Bugüne Bakın Biz Hep Birlikteydik, Siz Neredeydiniz?" başlığı altındayaptığı değerlendirmede, ülkücü camiayı genel kurul toplantısına çağırırken, "sanal klavye kahramanı" diye nitelediği rakiplerine de meydan okudu.
 
Öte yandan, kongrede aday olacağını duyuran Murat Köroğlu yarıştan çekilirken, "Bu işte ben de varım" diyerek ortaya çıkan Cezmi Polat'ın, herkesi kucaklayan bir yönetim listesi hazırladığı öğrenildi. "Küskünleri barıştırmak, MHP'yi Erzurum'da eski parlak günlerine kavuşturmak için yola çıktık" diyen Cezmi Polat, yaptığı kısa değerlendirmede, "Sosyal ve ekonomik yönden ciddi kan kaybı yaşayan, göç sarmalından bir türlü sıyrılamayan ve günden güne eriyen, hem sermaye ve hem de beyin göçüyle gücünden çok şeyler kaybeden Erzurum'u yeniden ayağı kaldırmak boynumuzun borcu olacaktır" diye konuştu. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim