• Erzurum1 °C
  • Erzincan8 °C
  • Ağrı4 °C
  • Ankara6 °C
  • İstanbul12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP İstanbul adayını tanıttı! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan flaş açıklamalar
27 Aralık 2018 Perşembe 15:03

CHP İstanbul adayını tanıttı! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan flaş açıklamalar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımı ile İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu için bir tanıtım toplantısı düzenlendi. İmamoğlu toplantıda İstanbul için 5 hedefini açıkladı.

Erzurum Seçimleri - CHP, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday gösterilen Ekrem İmamoğlu için Haliç Kongre Merkezi'nde bir tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan ve "Belediye başkan adaylarından iki şey istiyorum" diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu,  "Seçildiğin andan itibaren bütün beldeye hizmet vereceksin. Sana oy versin vermesin. Yoksul mahallelere pozitif ayrımcılık görevi olacak. İkinci istediğimiz bir şey daha var harcadığınız her kuruşun hesabını millete vereceksiniz" dedi.

Kılıçdaroğlu daha sonra, "Sayın Ekrem İmamoğlu 5 yıl içinde İstanbul'da bir tarih yazacağına yürekten inanıyorum. Bütün İstanbullu işte yıllardır aradığım ama bulamadığım belediye başkanı diyecek" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL İÇİN 5 HEDEF:Kılıçdaroğlu'nun ardından kürsüye çıkan Ekrem İmamoğlu da İstanbul'la ilgili 5 hedefini açıkladı. "Beylikdüzü'de başardığımı İstanbul'da da başaracağım" diyen İmamoğlu ardından  "Benim için halka hizmet etmek Hakk'a hizmet etmektir. İstanbul ile ilgili 5 hedefimi uzun uzun sizlere anlatacağım" ifadelerine yer verdi. İşte İmamoğlu'nun 5 hedefi; 

 
  1. İstanbul’un trafik sorunu çözmek
  2. İstanbul’daki kent yoksulluğuyla mücadele etmek
  3. Doğru kentsel planlama ile çevre imar deprem sorunu çözmek
  4. İşsizlik sorunu çözmek.
  5. İstanbul'da yaşam kalitesini yükseltmek. Kültür, sanat, spor faaliyetlerini tüm İstanbul’a yaymak.

 

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI: CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'un geçen haftalarda dile getirdiği "1 Ocak 2019'dan itibaren CHP'li belediyelerin olduğu bütün yerlerde asgari ücret net 2 bin 200 TL olacak" açıklamasına atıf yapan İmamoğlu, göreve başladığı gibi bunu hayata geçireceğini ve geçen üç aylık farkın da yatırılacağını dile getirdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim