• Erzurum1 °C
  • Erzincan4 °C
  • Ağrı2 °C
  • Ankara1 °C
  • İstanbul8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP Sözcüsü Öztrak'tan ittifak açıklamasıf
19 Eylül 2018 Çarşamba 23:05

CHP Sözcüsü Öztrak'tan ittifak açıklamasıf

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin Tekirdağ teşkilatında partililerle buluştu. Burada ittifak tartışmalarına açıklık getiren Öztrak, 2019'da yapılması planlanan seçimlerde CHP'nin hiçbir partiyle ittifak yapmayacağını söyledi.

Erzurum Seçimleri - CHP Sözcüsü Faik Öztrak, gündemlerinde yerel seçimler için ittifak olmadığını söyledi. Yerel seçimlerde tüm seçmenlerin oyuna talip olduklarını ifade eden Öztrak, "Hiç kimse ile herhangi bir görüşme içinde değiliz, olmayacağız da" diye konuştu.

CHP Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, partisinin Tekirdağ il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, gündemdeki konular üzerine açıklamalarda bulundu. CHP eski Milletvekili Eren Erdem'in bugünkü duruşmasının ertelendiğini hatırlatan Öztrak, hem Eren Erdem'in hem de milletvekili Enis Berberoğlu'nun siyasi tutsak olduğunu ileri sürdü.

İşte Öztrak'ın açıklamalarından bazı satır başları:

"Biz İYİ Parti'ye oy veren seçmenlerin, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy veren seçmenlerin, Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy veren seçmenlerin diğer partilere oy veren seçmenlerin tamamının oyuna talibiz. Biz tabanda mutabakata inanıyoruz. Hiç kimse ile herhangi bir görüşme içinde değiliz, olmayacağız da.

 

MB'NİN FAİZ ARTIŞI

Türkiye'de bugüne kadar yapılmış en yüksek faiz artışını yaptınız ama bir uçan saray aldınız, bir de kendinizi yönetim kurulu yaptınız, size buradaki güveni bitirdiniz. Aslında o faiz artışı size bir nefes alma olanağı sağlıyordu. Türkiye'de artık dolara endeksli vatandaşlık satılıyor. Bir de orada damping yapmışlar. Eskiden 1 milyon dolarlık mal aldığında veriyorlardı vatandaşlığı, şimdi '500 bine veriyoruz' diyor. Çok açık seçik söyleyeyim işler vahim. İşin vahameti de bunun ne olduğunun farkında olmayan bir iktidar tarafından yönetiliyor olmamız. 

KATAR'IN HEDİYE ETTİĞİ UÇAK

Ciddi bir ekonomik problemler var ama diyor ki şimdi, 'Bu kriz bizim krizimiz değil'. Sizin kriziniz değil çünkü siz kalktınız uçan saray almak için araştırma yaptınız. Katar Emiri görünce demiş ki 'Ben bu Türkiye'ye satmam hibe, hediye ederim 500 milyonluk dolarlık dünyanın en pahalı en lüks uçağını'. Türkiye'de insanlar çok büyük sıkıntı çekiyor; pazar yangın yerine dönmüş, aile bütçeleri perişan, yumurta fiyatı bir ayda yüzde 20 artmış, elektrik, doğalgaz fiyatları artmış, daha da artacak. 'Bu kriz bizim krizimiz değil, biz kendimize uçan saray alalım' diyorsunuz. Uçan sarayı vermişsiniz, boyatıyorsunuz şimdi. İçini de renove ediyorsunuz. Aldığımız bilgilere göre bu uçan sarayın renovasyonu, boyanması 100 milyon dolarmış. Bunu da soruyorum; bu uçan sarayın içinin yapılması, boyanması kaç liradır?"

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim