• Erzurum13 °C
  • Erzincan19 °C
  • Ağrı17 °C
  • Ankara21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cinisli Zehir Zemberek…
17 Şubat 2019 Pazar 22:27

Cinisli Zehir Zemberek…

İYİ Parti Erzurum Teşkilatı 31 Mart yerel seçimleri için sahaya indi. Hafta sonu milletvekili ve belediye başkan adayları ile basın mensuplarının karşısına çıkan İYİ Partililer gündeme dair açıklamalar yaptılar.

Erzurum Seçimleri - MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezinde bir kafeteryada basın mensupları ile bir araya gelen İYİ Parti Erzurum teşkilatı, yerel seçimler öncesi yapacakları çalışmaları anlattılar. Toplantıya; İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, İl Başkanı İbrahim Dumlu, Büyükşehir Başkan Adayı Mahmut Uykusuz,  Yakutiye Belediye Başkan Adayı Alper Eminoğlu, Aziziye Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Resuloğlu ve partililer katıldı.

Geçtiğimiz hafta BB. Erzurumspor- Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan gelişmeler ve kendisine yöneltilen iddiaları yanıtlayan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, “ Ben siyaseti kişilere, partilere karşı direkt yapma taraftarı değilim. Benim ağzımdan ne bir siyasetçinin ne de bir partinin adını duymuşsunuzdur. Yeter ki muhataplarımız ülke için çok kritik bir hata yapmasınlar ya da bize bir iftirada bulunmasınlar. Ben Erzurum Milletvekiliyim, şehrimin markasının yazılı olduğu her kurumu kimseden izin almadan haklarını savunurum. Erzurum’un lobisi yok, ilk defa Erzurum olarak bir olma fırsatı yakalamıştık. Hakikaten Erzurumspor şehrimizin bir değeri, maalesef takımın gidişatı son zamanlarda iyi değil. Bu sadece takımdan kaynaklanmıyor. Kanaatimce Erzurum’un dışında bir takım güçler takımın aleyhine çalışıyorlar “dedi.

Benim görevim değil!

Erzurum büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in bir basın toplantısında kendisinin BB Erzurumspor’a ne kadar bağışta bulunduğunu sormasını da yanıtlayan Cinisli, “Polemik yapmak için siyasete girmedim. Ama sözünü sakınacak bir adam da değilim. Benim görevim Erzurum Milletvekili olarak Erzurumspor’a bağış yapmak değil. Bunun döngüsünü çevirmek takımın yöneticilerinin sorumluluğundadır. Umarım layığı ile yerine getiriyorlardır. Kalkıp tek başına çıkamadığı bir basın toplantısında sevgili valimizin sempatikliğinden de kurnazca faydalanarak maddi konular üzerinden laf söylemesi, beni hiç etkilemez” ifadelerini kullandı.

Kartal’da ki faciayı sordu

İstanbul Kartal’da binanın çökmesiyle 21 kişinin yaşamını yitirdiği elim olayı da gündemine taşıyan İYİ Parti Milletvekili Cinisli, “Kişilerin, siyasilerin zaaflarından faydalanarak üzerine çullanmak bana aykırı, derdim o değil. Fakat bilmek istediğim bir şey var. Kendisi taziye evlerine fotoğrafçısıyla birlikte gidip bunları paylaşıyor. Gittiği taziyeleri yayınlamakta bu kadar hevesli olan siyasetçi, kariyerinin iki dönemini Kartal’da geçirmiş. Orada bir facia yaşandı, anlaşıldı ki bu binalar kaçak katlar atılmak suretiyle güçsüzleşip çökmüş. Etrafındaki binalar yıkılıyor. Bunun gibi birçok bina var. İstanbul milletvekillerimiz ile oraya gidip incelemelerde bulundum. Taziye ziyaretlerinde bulundum. Erzurum milletvekili olduğumu duyanlar Sayın Sekmen’i sordular. Şimdi soruyorum; İnsan merak edip, orada zamanında kader birliği yaptığım insanlar ne durumdalar diye düşünmez mi? Kendisinin sosyal medyasında görmedim. Onun yerinde olsam bölgeye gider bu namussuzluğa sebep olanın yakasına yapışırdım” dedi.

Uykusuz Projelerini anlattı

Daha sonra söz alan İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Başkan Adayı Mahmut Uykusuz projelerini basın mensupları ile paylaştı. Projelerini istihdam, sosyal sorumluluk, ulaşım ve altyapı, kültür sanat, spor, tarım ve hayvancılık gibi başlıklar altında toplayan Uykusuz, “500 yıl ömrüm olsa, bu şehre hizmet etsem vefa borcumu ödeyemem. Hizmet için bu göreve talibiz” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim