• Erzurum10 °C
  • Erzincan12 °C
  • Ağrı8 °C
  • Ankara16 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
'En büyük ihtiyaç kucaklaşmak'
06 Haziran 2017 Salı 09:55

'En büyük ihtiyaç kucaklaşmak'

SAADET Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şu anda Türkiye'nin birçok sıkıntısı olduğunu belirterek, "Ama en büyük ihtiyaç kucaklaşmak" dedi.
Erzurum Seçimleri- SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu partisinin il teşkilatının düzenlediği iftar programına katılmak üzere karayolu ile Sivas'a geldi. Bir restoranda düzenlenen programa Karamollaoğlu'nun yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Burada konuşan Karamollaoğlu, İslam alemin her yerinde kan ve gözyaşı olduğunu belirtti. Karamollaoğlu, gelecek yılların Saadet Partisi'nin çok daha büyük güç kazanacağı, ülkenin politikalarının oluşmasında etkili olduğu yıllar olacağına inandığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Böyle bir değişikliğe ihtiyaç olduğunu herkes hissediyor. Çeşitli partilerde bulunan insanlar, farklı kanaatlere sahip olan insanlar bir sıkıntı içinde olduklarını ve bu sıkıntıdan kurtulmak için mutlaka kendilerine bir elin uzanması gerektiğini hissediyorlar. Son 3-5 ay bir gerçeği ortaya koydu ki, o da bu elin Saadet Partisi olduğu gerçeğidir. Bu gerçeğin idrak edilmiş olmasından memnuniyet duyuyoruz. Şu anda ülkemizin birçok sıkıntısı var. Ama en büyük ihtiyaç kucaklaşmak. Birbirleriyle aynı kanaate sahip olmayan insanların, farklı siyasi görüşlerde bulunan insanların kucaklaşması lazım. Artık içerisinde bulunduğumuz kavga yeter. 'Komuşumuzla, arkadaşımızla hatta akrabamızla bile kucaklaşmaya ihtiyaç var' denildiğine şahit oluyoruz. İnşallah biz bunun öncülüğünü yapacağız. İnşallah bütün milletimizi, farklı kanaatlerde, farklı düşüncelerde de olsalar kucaklayacağız."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim