• Erzurum7 °C
  • Erzincan11 °C
  • Ağrı6 °C
  • Ankara16 °C
  • İstanbul21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erzurum AK Parti Gençlik Kollarından, ahde vefa iftarı
05 Haziran 2017 Pazartesi 14:37

Erzurum AK Parti Gençlik Kollarından, ahde vefa iftarı

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Erzurum’da iftar programına katıldı.

Erzurum Seçimleri- AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları tarafından Olimpiyat Parkı’nda düzenlenen Ahde Vefa iftarına, 2002 yılından bu zamana kadar AK Parti Gençlik Kollarında görev almış teşkilat mensupları katıldı. Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Yarba, yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi; “AK Parti sevdadır, AK Parti Vefadır.AK Partimizin kurulduğu günden bu güne kadar teşkilatlanmalarda yer alan gönül dostlarından, gönüllülere kadar her kademesine gösterdiği vefanın altından, her seçimden zaferle çıkan bir başarı öyküsü vardır. Partimizin en önemli unsuru olan gençlik teşkilatlarımızda da vefa ilk temel siyasi etik kuralı olarak öğretilmesi gereken bir kavramdır. Türkiye yakın siyaseti, davasına, ülkesine vefasızlıklarla ihanet eden onlarca insanı yazdı. Gençliğimiz bu vefa erdemine ulaşırsa, davasına sadık olur ülkesinde aşık olur milletine sevdalı olur. Geçmişte bu kutlu yürüyüşümüzde bizlere önderlik yapan, bizlere abilik ablalık yapan, mahalle başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, yönetim kurullarına, il başkanlarıma, gönüllülük esasıyla gece gündüz demeden davasına vefa gösteren tüm dava arkadaşlarıma selamlarımı iletiyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Allah bu aziz mübarek günlerde AK Davamızı her daim vefakar ve cefakar gönül erleriyle yol yürümesini nasip etsin.”
Genel Başkan Ecertaş ise Ramazan ayının faziletinden bahsederek gençlere nasihatlerde bulundu. AK Kadroların her daim birbirine kenetleneceğini vurgulayan Ecertaş, “Bulunduğumuz ay içinde yaşadıklarımızla herkese örnek olmalıyız. Bu ayda kendimize, hareketlerimize, konuştuklarımıza daha çok dikkat etmeliyiz. Kimseyi üzmeden ibadetlerle dolu bir ay geçirmeliyiz. Bu bağlamda gençlik teşkilatlarımız da önce kendilerinden başlamak suretiyle her gencin daha vatan sever bir birey olması için çalışmalıdır. 2002 yılından bu zamana görev yapan başkanlarımız buradalar. Gençlik olarak bu vefa bizi ileriye taşıyan kavramdır. Katılımlarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi bozmasın” diye konuştu.
AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Ahde Vefa iftar programına AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, geçmiş dönem gençlik kolları il başkanları, ilçe başkanları ve il/ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim