• Erzurum-3 °C
  • Erzincan2 °C
  • Ağrı-3 °C
  • Ankara12 °C
  • İstanbul13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fetullah Gülen ile görüşen vekiller yeniden aday iddiası!
05 Mayıs 2018 Cumartesi 10:35

Fetullah Gülen ile görüşen vekiller yeniden aday iddiası!

2012 yılında ABD'ye gidip Fetullah Gülen ile fotoğraf çektiren ve ikindi namazı kılan isimlerin yeniden aday olduğu iddia edildi.

Erzurum Seçimleri- 2012 yılında ABD'ye gidip Fetullah Gülen ile fotoğraf çektiren ve ikindi namazı kılan isimlerden AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Adana eski milletvekili Fatoş Gürkan, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat, AK Parti Siirt eski Milletvekili Osman Ören AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in yeniden aday olduğu iddia edildi.

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, AK Partili milletvekilleri, 2012’de Boston’da o dönemki adıyla 'Gülen cemaati' olarak bilinen örgüt tarafından organize edilen ‘Kültür Günleri’ programına katılmış, o tarihte 12’si de milletvekili olan grup Pensilvanya'ya da giderek Fetullah Gülen ile de görüşmüştü. Birlikte ikindi namazı kılan vekiller, hatıra fotoğrafı da çektirmişti. Ziyarette kadın vekillerin başlarını kapatmaları da dikkat çekmişti.

fetocu-ak-partili-milletvekilleri-kimdirjpgEC4Jw4yN

Ziyarete giden isimlerden 4'ü hariç diğerleri 2015’te yapılan iki seçimde liste dışı kalmıştı. Pensilvanya'ya giden milletvekillerinden İlknur İnceöz, Vedat Demiröz, Bayram Özçelik ve İsmail Tamer'in AK Parti'den yeniden aday olduğu öğrenildi. Fotoğraftakilerden AK Parti Giresun eski Milletvekili Adem Tatlı; AK Parti Siirt Eski Milletvekili Arif Demikıran , AK Parti Tokat eski Milletvekili Dilek Yüksel, AK Parti Trabzon eski milletvekili Safiye Seymenoğlu ise adaylık başvurusu yapmadı. Fotoğraftaki bir diğer eski AK Partili milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise 15 Temmuz'dan sonra FETÖ'den arandığını öğrenince yurt dışına kaçmıştı.

Saadet Partisi: Bahçeli rehabilite edilmeli!BAHÇELİ'NİN SÖZLERİ SONRASI AKILLARA VEKİLLER GELDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı adaylarının 100 bin imza ile belirlenmesine ilişkin olarak “FETÖ’nün siyasi ayağı varsa, seçmen ayağı da vardır. İmza verenler araştırılsın” sözlerinin ardından akıllara FETÖ ile birlikte fotoğrafı olan milletvekilleri geldi. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim