• Erzurum9 °C
  • Erzincan14 °C
  • Ağrı11 °C
  • Ankara16 °C
  • İstanbul17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kılıçdaroğlu lansmanı iptal etti
09 Mart 2023 Perşembe 10:41

Kılıçdaroğlu lansmanı iptal etti

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Halk TV'de katıldığı programda Türkiye Cumhuriyeti'nin 13'üncü cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting programına ilişkin bilgi verdi.

Erzurum Seçimleri/ CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenen Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting programına ilişkin bilgi verdi. Halk TV'de katıldığı "Sözüm Var" programında konuşan Özel, Kılıçdaroğlu'nun yapacağı mitingler hakkında açıklamalarda bulundu.

Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hem tek başına hem de Kılıçdaroğlu ile miting yapacaklarını belirtti. Bununla birlikte, Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylık lansmanının iptal edildiğini açıkladı. Pazar günü yapılması planlanan lansmanın depremin etkisi nedeniyle ertelendiğini söyledi.

Özel, "Kemal Bey, 'depremin kırkı çıkmadan olmaz' dedi. Onu iptal etti. Kırkı geçtikten sonra bir pazar yapılır mı ya da fiilen kampanya başlar mı genel başkanın ve yöneticilerin taktirinde ama genel başkan, 'kırkı çıkmadan bir kampanya içime sinmez' dedi. Hatta deprem bölgesinde, kırkında mevlitlerin okutulduğu, o acının, yasın tamamlandığı ve kampanyanın sonra başladığı bir şey." şeklinde konuştu.

Özel, Kılıçdaroğlu'nun kararının doğru olduğunu ve deprem bölgesinde yaşanan acının tamamlandığı ve kampanyanın daha sonra başlayacağı bir zamanda lansmanın yapılacağını söyledi. Ayrıca, Kılıçdaroğlu'nun ve diğer yöneticilerin, adil ve centilmen bir seçim süreci yürütmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim