• Erzurum5 °C
  • Erzincan9 °C
  • Ağrı6 °C
  • Ankara10 °C
  • İstanbul12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP’li ‘Kurucular’dan ‘evet’e tam destek
13 Nisan 2017 Perşembe 13:49

MHP’li ‘Kurucular’dan ‘evet’e tam destek

MHP Kurucular Kurulu: ‘Evet’in ülkemizin istiklali, istikbali ve Allah’ın yardımıyla bekası için hayırlı olacağına inanıyoruz

Erzurum Seçimleri- MHP Kurucular Kurulu yaptığı açıklamada MHP yönetiminin referandumla ilgili başından beri yürüttüğü siyaseti sonuna kadar desteklediklerini belirterek, "Bu referandumun 'Evet' ile sonuçlanmasının devletimiz ve milletimizin istiklali, istikbali ve Allah'ın yardımıyla bekası için hayırlı olacağına inanıyoruz. Bu referandumda MHP yönetiminin başından beri yürüttüğü siyaseti sonuna kadar destekliyoruz" İfadelerini kullandı.

BAŞBAKAN YILDIRIM: MİLLİYETÇİ MASKESİ TAKMIŞ ORTADA DOLAŞANLAR VAR

Kurul üyeleri Naci Meriç, Mehmet Zeybek, Kemal İnandı ve Niyazi Ahıska imzasıyla yayımlanan yazılı açıklamada şöyle denildi:

MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in, "9 ışık" ve "Temel Görüşler" isimli kitaplarındaki, "Çağımız kuvvetli, adil ve hızlı icra çağıdır. Türk milleti, dünya imparatorlukları kurduğu devirlerde bunu uyguladı. Bu, icra gücünün tek elde toplanmasıyla mümkündür. Tarih ve töremize uygun olarak başkanlık sistemini savunuyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine "Evet" demenin, Türkeş'in ruhunu şad etme, bir nebze de olsa hakkını ödeme fırsatı sunacak. Rahmetli Başbuğumuzun davasına, görüşlerine aykırı durdukları halde, MHP'li görüntüsüyle 'Hayır' propagandası yapanları da kınıyoruz. Ulusal birliğimiz, bütünlüğümüz, beraberliğimiz ve bekamız konusunda en az MHP kadar hassas olan muhterem CHP seçmeninin de bu değerlerimize saldırılarıyla kasteden ve hep beraber 'Hayır' kampanyaları yürüten, PKK, FETÖ, DHKP-C ve bütün terör örgütleriyle hareket etmeyi içlerine sindiremeyeceklerini biliyoruz.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim