• Erzurum10 °C
  • Erzincan16 °C
  • Ağrı11 °C
  • Ankara22 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adaylıktan çekilen Necmi Kadıoğlu'nun yerine Bayram Şenocak'ın ismi yazıldı
14 Nisan 2023 Cuma 16:39

Adaylıktan çekilen Necmi Kadıoğlu'nun yerine Bayram Şenocak'ın ismi yazıldı

AK Parti'nin İstanbul 3. Bölge 8. sıra milletvekili adayı Necmi Kadıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Erzurum Seçimleri/ Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme sonrası adaylıktan çekilen Kadıoğlu'nun yerine Bayram Şenocak'ın ismi yazıldı.

 

13 yıldır sürdürdüğü Esenyurt Belediye Başkanlığı görevinden 2017 yılında 'sağlık sorunlarını' gerekçe göstererek istifa eden Necmi Kadıoğlu, 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti'den İstanbul 3. Bölge 8'inci sıra milletvekili adayı gösterildi.

Koltuğunu 5 yıl önce flaş bir kararla bırakan Necmi Kadıoğlu'nun siyasete geri dönüşü büyük yankı uyandırdı. Kadıoğlu'nun adaylığının netleşmesinden sonra Esenyurt Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde kendisinden burs istemeye gelen bir kız öğrenciyle müstehcen görüntüleri sosyal medyada yeniden dolaşıma sokuldu.

Haberler.com iki gün önce duyurmuştu! Adaylıktan çekilen Necmi Kadıoğlu'nun yerine Bayram Şenocak'ın ismi yazıldı

Tepkilerin ardı arkası kesilmeyince Kadıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile adaylıktan çekildiğini ifade etti. Kadıoğlu açıklamasında "Kurgu ve montaj ürünü videoların mağduru oldum. Şahsım nezdinde Partimiz ve Cumhurbaşkanımızın yıpratılmaya çalışıldığı açıktır. Nefsimi ve haklılığımı ayaklar altına alarak buna müsaade etmeyeceğim. Bu sebeple Milletvekilliği adaylığımdan feragat ettiğimin beyanı ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partim ve ülkem için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Haberler.com iki gün önce duyurmuştu! Adaylıktan çekilen Necmi Kadıoğlu'nun yerine Bayram Şenocak'ın ismi yazıldıCumhurbaşkanı Erdoğan ve Bayram Şenocak

Necmi Kadıoğlu'nun adaylıktan çekilmesi sonrası herkes yerine yazılacak ismi merak ediyordu. Haberler.com olarak iki gün önce Kadıoğlu'ndan boşalan listeye eski AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ın isminin yazılacağını okuyucularımıza duyurmuştuk. Konuyla ilgili henüz resmi olarak açıklanmasa da Kadıoğlu'nun yerine Şenocak'ın isminin yazılacağı kesinleşti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim