• Erzurum2 °C
  • Erzincan7 °C
  • Ağrı6 °C
  • Ankara11 °C
  • İstanbul12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖNCÜ; ERZURUM ADAYLIĞIM BENİM İÇİN HAYAL ÖTESİYDİ
17 Nisan 2023 Pazartesi 18:29

ÖNCÜ; ERZURUM ADAYLIĞIM BENİM İÇİN HAYAL ÖTESİYDİ

AK Parti Erzurum 2. Sıra Milletvekili Adayı Fatma Öncü’nün dün yaptığı esnaf ziyareti sonrasında Aşık Ruhani’nin beyitlerine yer vermesi Ruhani’yi duygulandırdı.

Erzurum Seçimleri/ Esnaf gezileri için teşkilat mensupları ile birlikte Rüstempaşa Kervansarayına giderek Oltu taşı imalatçılar esnafını ziyaret eden ve ardından Gürcükapı İş Merkezi esnafının sorunlarını dinleyen Öncü, sosyal medya paylaşımında Benim canım şehrim bambaşkadır. Hani Ruhani Usta da diyor ya; Sana canım kurban Dadaş diyarı / Erle dolu er meydanın Erzurum / Dillerde söylenir öteden beri / Şerefin, şöhretin, şanın Erzurum. Sözlerine Aşıklık geleneğinin yaşayan hazinesi Aşık Ruhani mahlaslı Mustafa Temel, milletvekili adayının bu jestinden dolayı kendisini arayarak teşekkür etti. Erzurum’dan aday gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti her fırsatta dile getiren AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Fatma Öncü, “Annem babam Erzurum’lu. Çocuk yaşta geçirdiğim kaza sonucunda tedavim için İzmir’e göç etmişiz. Ama Erzurum’dan bağlarımızı hiçbir zaman kopartmadık. Gurbette Erzurum menşeli ne görsek ne işitsek içimiz kıpır kıpır olur. İnşallah Erzurumluların ve engellilerin sorunlarını meclis kürsüsüne kadar taşıma fırsatını bulacağımı düşünüyorum” dedi.

ÖNCÜ; TOPLUMUN HER KESİMİNİ ÖNEMSİYORUZ

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Fatma Öncü, Ak Parti iktidarları ile toplumun her kesiminin sorunlarının büyük ölçüde çözüme kavuştuğunu anlattı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığı görevi sürecinde de toplumsal sorunların çözümü konusunda çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Öncü, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim beyannamesinde Aile Koruma Kalkanı Programı’yla ev hanımlarının emekliliğine destek vermekten her ailede en az bir çalışan olmasını sağlamaya kadar pek çok uygulamayı başlatacağız. Bunun dışında ailelerin gelirlerinin sabit tutulması içinde çalışmalarımız olacaktır” diye konuştu.

 SEMT PAZARCILARI İLE KOYU SOHBET

AK Parti Milletvekili Adayı Fatma Öncü, dünkü gezilerinde ise Palandöken İlçesi’nde semt pazarcılarını tek tek gezerek bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Ramazan ayı nedeniyle oldukça yoğun olduğu gözlenen semt pazarında Milletvekili Adayı Öncü’ye ilgini de dikkatlerden kaçmadı. Semt pazarcılarının sorunlarını dinleyen Öncü, İstikrarın devam etmesinin gerekliliğine vurgu yaptı. AK Parti ile başlayan dönüşüm ve büyümenin 14 Mayıs seçimlerinde de devam edeceğini kaydeden Öncü, “Partimiz halkın partisi olduğunu ispat etmiş bir siyasi yapılanmadır. 20 yıl öncesinden çok daha büyük bir Türkiye AK Parti iktidarları ile mümkün olmuştur. Tüm dünyada etkisini hissettiren ekonomik sorunlardan en az zararla çıkabilmiş bir Türkiye var. İnşallah seçimler sonrasında enflasyonu tek hanelere indirip daha büyüyen bir Türkiye’yi göreceğiz” dedi.

Milletvekili Adayı Fatma Öncü, Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve ilçe teşkilatı ile birlikte daha sonra Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Erzurum Şube Başkanı Rıza Demir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim