• Erzurum13 °C
  • Erzincan20 °C
  • Ağrı15 °C
  • Ankara24 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ERZURUM’DA MHP RÜZGARI
16 Nisan 2023 Pazar 11:40

ERZURUM’DA MHP RÜZGARI

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum’da iftar yemeği eşliğinde Milletvekili Adaylarını tanıttı.

Erzurum Seçimleri/ . 3bin kişinin katılımı ile yoğun ilgi gösterilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ve ilçe belediye başkanları katıldı. 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Erzurum Milletvekili aday tanıtımı iftar programı eşliğinde düzenlendi. 3 bin kişinin katılım sağladığı programda adaylar, Kamil Aydın, Muhammet Hanifi Macit, Ömer Haluk Pirimoğlu, Naim Karataş, Mehmet Musa Çakır ve Sinan Demircioğlu büyük coşku ile karşılandı.

Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ve ilçe belediye başkanları katıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan Adem Yurdagül.’’ Bugün, Erzurum’da tarih yazacak olan bozkurt duruşlu milletvekili adaylarımızın ve siz kıymetli dava erlerinin, yol arkadaşlarımızın bismillah demesi için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Unutulmasın ki, 14 mayıs seçimi sadece Türkiye’yi değil, milletimizin ferasetini, birlikteliğini, duruşunu ve kudretini  hazmedemeyenleri de  ilgilendiren bir seçimdir. Aynı zamanda umudunu Türkiye’ye ve  Cumhur ittifakının zaferine adamış mazlum coğrafyaların kurtuluş mücadelesi ve bekasının da seçimidir.'' dedi. Yurdagül, "Hain terörist başı İmralı canisi  Apo’nun heykelini dikeceğiz diyen terörist Selahattin Demirtaş'ı, özgür bırakma arzusunda olanlara, buradan dadaşlar diyarından sesleniyorum; Selahattin Demirtaş şüphesiz ki hain bir teröristtir, alçaktır.  Dinimizle devletimizle derdi olanlara, zafer rüyası görüp her türlü fitne ile senaryo yazanlara, Fatih'in şahin topuyla Bizans surlarını dövdüğü gibi, sihalarımız’ın dağlarda teröristlerin başlarını ezdiği gibi, 14 Mayıs günü bizlerde gerekli cevabı evelallah sandıkta misli ile vereceğiz" diye ifade etti.

Kılıçdaroğlu’na Eleştirisi Sertti!

15 Mayıs sabahı Türk milleti size tokatını atacaktır diyen Yurdagül, ‘’ Kılıçdaroğlu ve 6’lı ihanet çetesi hani diyorsunuz ya, ‘sana söz yeniden bahar gelecek’ sayın Kılıçdaroğlu sana Erzurum’dan sesleniyorum 14 mayısta sizleri sandığa gömerek tüm Türk milletinin şan ve şerefini sizlere şakır şakır söyleteceğiz. Yahu insan utanır be utanır, sırf iktidar olmak adına ihanetin kucağında himmet dilenmek hangi meşrebe, hangi insanlığa, hangi vicdana sığar. Türk milleti müsterih olsun yiğit dadaşlar bu şebekelere, bir sabah ezanı ile Allah Allah diyerek koşan Nenehatun kararlılığı ve imanı ile cumhuriyeti kuran iradesi ile gereken cevabı sandıkta misli ile verecektir." diye konuştu.

İyi Çalışmanın Neticesini Alacağız

Programda konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de, ‘’ Hep beraber ülkemiz’in etrafının kuşatıldığını hem içten hem  dıştan dış güçten iç güçten el ele vererek Aziz Milletimizi Aziz devletimizi imha etmenin gayreti içerisindeler ama cumhur ittifakı olarak el ele vererek bütün oyunları bozacağız Libya’ da bozduğumuz gibi doğu Akdeniz’ de bozduğumuz gibi Suriye’ de, Irak’ta, Karabağ’da bozduğumuz gibi bunları da böyle bozup atacağız Allah’ın izniyle 14 Mayıs akşamı cumhur ittifakı olarak bu zaferi kutlamak üzere iyi çalışmanın iyi gayretlerin neticesini alacağız.’’ diye belirtti.

Dosta Güven Düşmana Endişe

Adaylardan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Yaşanan Deprem bölgesindeki insanların acılarını paylaştıklarını dile getirdi. birlik beraberlik mesajları veren Aydın, ‘’Dadaşların huzurundayız. Çok şükür dosta güven düşmana endişe vereceğiz. Bütün arkadaşlara canı gönülden başarılar diliyorum. ’’

Kader Seçimi!

14 Mayıstaki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinin kader seçimi olduğunu belirten Muhammet Hanifi Macit, ‘’ Milliyetçi Hareket Partisi kendisini milletin üstesinde gören dayatmalar karşısında her zaman Türk milletinin yanında yer almıştır. Millet ne diyorsa fikrimizde fiilimizde o dur. Bizim sevdamız Türkiyedir. Bizim mensubiyetimiz onurlu Türk milletidir vakit kaybedemeyiz çer çöp ile meşgul olamayız Aziz Milletim sıra sende diyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi siyasi bir parti olduğu kadar  kutlu bir davanın da temsilcisidir.’’  ifadelerini sözlerine ekledi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim