• Erzurum15 °C
  • Erzincan14 °C
  • Ağrı15 °C
  • Ankara13 °C
  • İstanbul13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydemir: “Gençlerimizin geleceği için evet”
07 Nisan 2017 Cuma 16:02

Aydemir: “Gençlerimizin geleceği için evet”

Aydemir: “Gençlerimiz değerlerinin farkında”

Erzurum Seçimleri- AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Genç dimağlar değerlerinin farkında. Onlar Büyük Türkiye’nin mimarları olarak muazzez ecdatlarının ruhunu taşıyor, Türkiye’nin 2023’e doğru mukaddes yürüyüşünde gönülleriyle yer alıyorlar.’ dedi. 
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Anayasa Değişikliği Paketinin içeriğini paylaşma çalışmaları dolayısıyla Mecidiye Anadolu Lisesine konuk oldu. Okul Müdürü Harun Şanlı ve eğitimcilerle istişarede bulunan, Erzurum’un Eğitim Şehri Vizyonu üzerine değerlendirme yapan Milletvekili Aydemir, öğrencilere hitap ederek, gençlere tanınan yeni fırsatlara dikkat çekti.
Mecidiye Anadolu Lisesi'nde de Güçlü Türkiye İçin Evet 'e ait ayrıntılı ve interaktif bir söyleşi yapan Milletvekili Aydemir, gençlerin değerlerinin farkında olduğunu kaydetti.
15 Temmuz’da FETÖ ihanetine karşı gençliğin destansı bir duruş sergilediğini, hainlere tarihi bir darbe indirdiğini ifade eden Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘16 Temmuz sabahı gün ışımadan sadece darbecilerin değil, arkalarındaki güçlerin de, millet ve gençlikle birlikte darmadağın edildiği, milletin her bir ferdinin o gece gösterdiği kahramanlıkla, Fatih’in torunları olduklarını bir kez daha cümle âleme ispatladığı’ tespitini paylaştı.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine verilecek destek ve ‘Evet’ tercihinin ‘Gençlerimizin Geleceği İçin Evet’’ demek manası taşıyacağına işaret eden Milletvekili Aydemir, anayasa değişiklik paketi içinde 18 yaşındaki gençlere tanınan seçilme hakkını anlatarak, ‘Biz gençlerimizin geleceğine hizmet ediyoruz. Biz bu değişiklikle aynı zamanda geleceğimizi gençlerimize emanet ediyoruz. Mukaddeslerine sadık, millet değerlerine vefalı, ecdattan tevarüs eden ruhu taşıyan gençliğimiz 16 Nisan’da yeni bir diriliş hamlesinde de öncü olacaklar, bu muhteşem atılıma ‘Evet’leriyle güç kazandıracaklardır.’ diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim