• Erzurum3 °C
  • Erzincan8 °C
  • Ağrı6 °C
  • Ankara21 °C
  • İstanbul15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydemir: ‘Yönetimde istikrar, ekonomide güven için ‘Evet’
01 Nisan 2017 Cumartesi 15:17

Aydemir: ‘Yönetimde istikrar, ekonomide güven için ‘Evet’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Yönetimde istikrar, ekonomide güven için ‘Evet’’ dedi.

Erzurum Seçimleri- Aziziye Ziraat Odasında ilçe tarım sektörü mensuplarıyla buluşan AK Parti Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin önceliklerini, ekonomiye getireceği yeni kalkınma ve gelişme heyecanını paylaştı.
AYDEMİR’İN VURGULARI
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile birlikte Aziziye Ziraat Odası Başkanı Şahset Karaman ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aziziye ilçesi Ziraat Odası mensuplarıyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için istişarede bulunan Milletvekili Aydemir, yeni sistemin, ülkenin demokrasi ve ekonomide ulaşmak istediği hedeflere yürüyüşünü kolaylaştıracağını, temsil tabanını genişleteceğini, gençlerin önünü açarak onların zihni emek ve öngörülerinin ülkeye kazandırılacağına işaret etti.
TÜRKİYE 2023 HEDEFİNE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi başlığıyla 16 Nisan’da halk oyuna sunulacak olan anayasa değişikliği paketinin içeriğini aktaran milletvekili Aydemir, hayır cephesinde bulunanların çirkin ve ahlaksız propagandalarının millet indinde kabul görmediğini, teneffürle karşılandığını söyledi. Aydemir, 15 yıllık iktidar döneminde ülkeyi tarımdan enerjiye, sağlıktan eğitime, ulaşımdan turizme kadar her alanda çağdaş düzeye taşıyan AK Dava’nın, ‘Tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet umdelerinden asla taviz vermediğini, bu mukaddesler ışığında Türkiye’nin 2023 hedefine emin adımlarla yürüdüğünü kaydetti.
AYDEMİR’DEN İSTİKRAR KAYDI
Anayasa Değişikliğinin kabul edilmesi süreciyle birlikte yönetimde istikrarın kalıcı hale geleceği, bunun da ekonomide güven ortamını ve beraberinde yatırım sürecini hızlandıracağını aktaran Milletvekili Aydemir, 16 Nisan'dan sonra daha güzel bir Türkiye olacağını vurguladı. Aydemir değişikliğin en büyük teminatının AK Dava ve bu ufukta 14 yılda gerçekleştirilen ak yaklaşım olduğunu belirtti.
DADAŞLARIN YÜREĞİ EVET’LE ÇARPIYOR
Yaptığı değerlendirmede Erzurum’un tüm kesimleriyle tek yürek olarak ‘Evet’ kararlılığında olduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, dadaş ferasetinin hayır cephesine galip geleceğini bildirerek, Erzurumlunun tarihinin her döneminde olduğu gibi 16 Nisan’da da tarihi bir adım atacağı ve Evetleriyle Türkiye’de ses getireceğini söyledi.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve Aziziye Ziraat odası Başkanı Şahset Karaman’ın şahsında Ziraat Odası yönetim kurulu üye ve mensuplarına teşekkür eden Milletvekili Aydemir, ‘Halkımızın teveccühü, rabbimizin tevfikiyle 16 Nisanda hak bir kez daha tecelli edecektir. Aziziye ilçemiz taşıdığı adın manasında yeni bir dirilişe evetleriyle katkı verecektir. ‘dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim