• Erzurum2 °C
  • Erzincan9 °C
  • Ağrı5 °C
  • Ankara18 °C
  • İstanbul20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Davutoğlu'ndan Ak Parti isyanı! Haysiyetsiz bazı insanlar...
04 Mart 2018 Pazar 12:15

Davutoğlu'ndan Ak Parti isyanı! Haysiyetsiz bazı insanlar...

Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, parti içindeki trollere isyan etti.

Erzurum Seçimleri- Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, parti içindeki trollere isyan etti. Davutoğlu; ''Kimliğini saklayan, kişiliğini saklayan, haysiyetsiz bir takım insanlar, sosyal medyanın perdesi arkasına saklanıp, bu davaya ömrünü, gecesini, gündüzünü terini katmış olan insanlara itibar suikastı yapmaya kalktılar'' dedi.

Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, AK Parti Konya İl Başkanlığı Kongresi'ne katıldı. Davutoğlu burada bir de konuşma yaptı...

Davutoğlu, parti içinde trol ahlaksızlığı yapıldığını belirterek, şöyle konuştu: ''Sayın Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz hafta içinde 'Ahlaksız troller' diyerek bir kesime yönelik yaptığı doğru ve haklı çıkışı buradan teyit ediyor, takdirle karşılıyoruz. Bir hareket içinde ya dava ahlakı olur, ya trol ahlakı. İkisi birde nolmaz. Trol ahlakı bu hain FETÖ çetesinin bize bulaştırdığı bir hastalıktır.

HAYSİYETSİZ BİR TAKIM İNSANLAR...Kimliğini saklayan, kişiliğini saklayan, haysiyetsiz bir takım insanlar, sosyal medyanın perdesi arkasına saklanıp, bu davaya ömrünü, gecesini, gündüzünü terini katmış olan insanlara itibar suikastı yapmaya kalktılar. Bugün Cumhurbaşkanımızın işaretiyle bu trol ahlaksızlığına seferberlik ilan etme günüdür.

KİM BU HAREKETİN İÇİNE DİKTA SOKMAYA KALKARSA...

Kim bu hareketin içine dikta sokmaya kalkarsa, kim bu hareketin fertlerini birbirlerine karşı kışkırtmaya kalkarsa, kim en ağır iftiralarla sahte kimliklerin arkasına saklanıp bu topraklara gönlünü vermiş insanları rencide etmeye kalkarsa hepsine karşı omuz omuza durmalıyız.

TROLÜN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ

Çünkü trol ahlaksızlığı, aslında ahlak terörüdür. Terörün iyisi kötüsü olmadığı gibi trolün de iyisi kötüsü, bizim yanımızda bizim karşımızda olanı olmaz. Asla gıybet etmeyelim. Birbirimizle tartışalım; ama asla gönül kırmayalım. Bu davaya baş koyalım ama dava arkadaşımızın gönlüne asla herhangi bir yanlış kanaat koymayalım''.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim