• Erzurum16 °C
  • Erzincan19 °C
  • Ağrı14 °C
  • Ankara22 °C
  • İstanbul15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gökhan Zan, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı
22 Mart 2023 Çarşamba 11:04

Gökhan Zan, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı

Halk TV'nin özel haberine göre, deprem bölgesindeki yardım çağrıları ile gündemde olan eski futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti'den Hatay milletvekili aday adayı oldu. İsmail Küçükkaya, davetin bizzat Akşener'den geldiğini söyledi.

Erzurum Seçimleri/ Türkiye, 6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremle sarsıldı. Felaketin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay'da depreme yakalanan ve ilk dakikadan itibaren yardım çağrısıyla gündeme gelen Hatayspor'un eski antrenörü Gökhan Zan, gözyaşlarıyla yaptığı yardım çağrılarıyla dikkat çekmişti.

1024xauto.webp

İYİ Parti lideri Meral Akşener, ziyarete gittiği şehirde Zan ile karşılaşmış ve Akşener, Gökhan Zan'a sarılıp "Sen bizi ayağa kaldırdın. Allah bin kere razı olsun senden, samimiyetle söylüyorum. Her bir videonu ağlayarak izledim. İyi ki de yaptın, dikkat çektin buraya. Çok insanın kurtarılmasına vesile oldun" demişti.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA PROGRAMINDA DUYURDU

Halk TV'de İsmail Küçükkaya, 'Yeni Bir Sabah' programında Gökhan Zan'ın adaylığı ile ilgili gelişmeyi duyurdu.

Küçükkaya, şunları söyledi:
"Gökhan Zan, Hatay'da depremzedeydi. Eşi ile birlikte buraya geldi geçen hafta ve Türkiye kilitlenmişti. Gökhan Zan da o yayının hemen ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından davet edildi. Eşi Müge Zan ile birlikte Akşener'le görüştü. Akabinde de Akşener telefonda da söyledi, orada da söyledi. 'Sen mutlaka siyasette olmalısın. Nerede istiyorsan. Eğer gönlün CHP'de ise onu da ayarlarız, biz artık Millet İttifakı'yız' demiş. Gökhan Zan ve eşi de bugün İYİ Parti'nin grup toplantısına gidiyor."

GÖKHAN ZAN VE ÜNAL KARAMAN, İYİ PARTİ'YE KATILDI

Galatasaray, Beşiktaş ve milli takımda forma giymiş Hatayspor Antrenör Yardımcısı Gökhan Zan ile Trabzonspor'un eski kaptanlarından ve eski teknik direktörü Ünal Karaman, İYİ Parti’ye katıldı.

Zan ve Karaman’a parti rozetini İYİ Parti’nin Grup Toplantısı sırasında Genel Başkan Meral Akşener taktı.

Zan açıklamasında, “Ata’mızın bize son armağanıdır. Mustafa Kemal’in de dediği gibi; Hatay benim şahsi meselemdir” ifadelerini kullandı.

basliksiz-1-kopya.jpg

GÖKHAN ZAN "HAKKIMI HELAL ETMİYORUM" DEMİŞTİ

Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Futbol Takımı'nın eski futbolcusu Gökhan Zan ve eşi Müge Uzun Zan, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın 'Yeni Bir Sabah' programına konuk olmuş ve Hatay'da yaşanan problemleri anlatmıştı.

Zan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı yetkililerinin kendisine yalan söyleyerek yardım göndermediğini anlatmıştı. Zan, yetkililere seslenerek, "Hakkımı helal etmiyorum. Bana yalan söyledi" ifadelerini kullanmıştı.

ÜNAL KARAMAN DA İYİ PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

Futbol dünyasından siyasete atılan bir diğer isim de Ünal Karaman... Teknik direktör Ünal Karaman, İYİ Parti'den Konya Milletvekili aday adayı oldu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim