• Erzurum8 °C
  • Erzincan10 °C
  • Ağrı7 °C
  • Ankara15 °C
  • İstanbul17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ilıcalı, Erzurumlu İşletmecileri Yalnız Bırakmadı
02 Haziran 2017 Cuma 21:03

Ilıcalı, Erzurumlu İşletmecileri Yalnız Bırakmadı

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurumlu işletmecilerin Ankara’da açtığı restoranın açılış daveti münasebetiyle düzenlenen iftar programına katıldı.

Erzurum Seçimleri- Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurumlu işletmecilerin Ankara'da açtığı restoranın açılışında, hemşehrilerini yalnız bırakmadı. Açılışı gerçekleştirilen restoranda yapılan iftarın ardından konuşan Milletvekili Ilıcalı, "Bizleri burada bir araya getiren kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu birlik beraberliğimiz daim olsun" dedi.

Ankara'da güzel ikramların ve hizmetin olduğu bir mekanı Erzurumluların açmış olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten Ilıcalı, "Bu ferah ve huzur veren işletmeyi açan dadaşlar, eminim ki kalitesi ve hizmetiyle de gönülleri kısa zamanda fethedecek. Ne kadar büyük masraf ve emeklerle açıldığı belli, Allah yollarını açık etsin." şeklinde konuştu. Erzurumluların artık her alanda daha çok birlik ve beraberlik içerisinde olmaları ve bütün dadaşların omuz omuza vererek birbirlerini desteklemeleri gerektiğine vurgu yapan Ilıcalı "Bizler, birlik olursak her zorluğu yeneriz. Dadaş ruhu bambaşka bir ruhtur. Bu ruhu canlı tutmak için bizlere düşen görevler var. Mesela AK Parti 15 senedir iktidar ve girdiği her seçimi Allah'ın izniyle kazanıyor. Çünkü halkın desteği her zaman partimizin arkasında. Bizler de hemşehrilerimizin atıldığı her sektörde onlara destekçi olmalıyız. Sadece bugün değil bundan sonraki günlerde de desteğimizi birbirimizden esirgemeyelim. Nasıl ki iktidar da önemli olan süreklilik ise bir işletmede de önemli olan sürekliliktir. Erzurum'dan ve Erzurumlulardan haberdar olun, iletişimi kesmeyin, şehirle bağınızı koparmayın." dedi. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim