• Erzurum16 °C
  • Erzincan20 °C
  • Ağrı17 °C
  • Ankara25 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Milletvekili Ilıcalı Diva-Sen'i ziyaret etti
03 Nisan 2017 Pazartesi 10:17

Milletvekili Ilıcalı Diva-Sen'i ziyaret etti

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Diva-Sen Erzurum Şubesini ziyaret ederek sendika üyeleri ve yöneticileriyle bir araya geldi. Din görevlilerinin taleplerini dinleyen Ilıcalı, yeni anayasa ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Erzurum Güncel- Mustafa Ilıcalı, referandum çalışmaları kapsamında Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası yöneticileri, üyeleri ve din görevlileriyle bir araya geldi. Din görevlilerinin ve sendika yönetiminin taleplerini dinleyen Ilıcalı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte değişecek olan 18 maddeyi anlattı.
Diva- Sen Erzurum İl Başkanı ve Tüm Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Osman Temel, Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'yı ağırlamanın gururu içinde olduklarını belirterek "DİVA-SEN ve MEMUR-SEN olarak bizler geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanımıza, 'Evet' kampanyasına verdiğimiz desteği ilk günden bildirmiştik. Bugün de derdi millet olan, sevdası vatan olan Sayın Cumhurbaşkanımız ile yakınen arkadaşlığı bulunan Erzurum'dan vekil olduğu için ayrıca gururlandığımız Sayın Milletvekilimiz Prof. Dr. Mustafa Illıcalı'yı burada misafir etmekten büyük onur ve şeref duyuyoruz.’’dedi. Vatanperver bir sivil toplum kuruluşu olarak kararlarını bir kez daha yüksek sesle dile getirdiklerini bildiren Temel "Vesayetlerin, darbelerin tarihe gömülmesi için, ezanların susmaması, bayrağımızın gönlerden inmemesi için, her karışı şehit kanıyla sulanmış bu vatan topraklarında Lazıyla, Çerkeziyle, Kürdüyle, Türküyle, Abazasıyla islamın gök kubbesi altında müslümanca, dostça, kardeşçe yaşayabilmemiz için sonuna kadar evet diyoruz." ifadelerini kullandı. Başkan Temel; Erzurum ve DİVA-SEN olarak Ilıcalı'ya güven duyduklarını ve desteek verdiklerini belirterek "Bizim derdimizle dertleneceğini bildiğimiz nadir büyüklerimizdendir, biz her zaman onların ve partimizin arkasındayız." diye belirtti.
"DİVA-SEN Yeni Sistemi Çok Önceden Benimsemiş"
DİVA-SEN yeni anayasaya destekleri için teşekkür eden Millletvekili Ilıcalı, "Buraya referandum süreci SKM ziyaretleri çercevesinde bilgilendirme çalışması için geldim ama gördüm ki hepniz Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında üst düzey bilgiye sahip ve 'Evet' demek için sabırsızlıkla 16 Nisan’ı bekliyorsunuz. Sizler sistemin getireceği faydayı çoktan görmüş ve sistemi çoktan benimsemişsiniz, bende bu desteğinizden dolayı kendim ve Genel Başkanım adına teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.
Din görevlilerinin lojman taleplerinide değerlendiren Ilıcalı, "TOKİ ile DİVA-SEN'i biraraya getirerek geçmişte emekli memurlara vesile oldğumuz sistem gibi bir çalışma yapacağım." diyen Ilıcalı, din görevlilerinin taleplerinin karşılanması ile ilgili gerekli koordinasyonu sağlayacağını ve bütün süreci yakından takip edeceğini dile getirdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim