• Erzurum22 °C
  • Erzincan25 °C
  • Ağrı24 °C
  • Ankara22 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sofuoğlu'nun Danışmanından Skandal Sözler:
29 Aralık 2018 Cumartesi 13:50

Sofuoğlu'nun Danışmanından Skandal Sözler:

Geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla tartışma yaratan Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun danışmanı Semih Bostanoğlu'ndan skandal bir açıklama geldi. Danışman Bostanoğlu, "Diğer milletvekilleri danışmanlarının maaşlarından pay alırken, Kenan abim bizim

Erzurum Seçimleri/ Geçen günlerde üzerinde 'senatör' sıfatının yazdığı kartvizitler bastırmasıyla tartışma yaratan AK Partili Milletvekili Kenan Sofuoğlu, bu kez de TBMM'deki odasında masaya ayaklarını uzatarak çektiği fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta ayakları gözüken Sofuoğlu'nun karşısında duran iki kişiye de "Emir erlerim" dediği paylaşım tartışma yarattı. Sofuoğlu'nun danışmanı Semih Bostanoğlu fotoğrafla ilgili olarak açıklama yaptı. Bostanoğlu, "Diğer milletvekileri danışmanlarının maaşlarından pay alırken, Kenan abim giydiğimiz kıyafetimize kadar her şeyimizle kendisi ilgileniyor. Meclis'te bizden ayrı oturduğunu gören bir tane danışman varsa çıksın konuşsun" dedi.

Sofuoğlu paylaşımını kısa sürede kaldırdı. Çok sayıda tepkinin geldiği fotoğraflara, eleştiriler devam ediyor.

SOFUOĞLU'NDAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Sofuoğlu, gelen tepkiler üzerine şu açıklamayı yaptı:

"Siyasete biraz espri katmak amacıyla yapmış olduğum paylaşım kastının ötesinde anlamlara taşınmıştır. Tabi ki bunu kesinlikle doğru görmüyorum ancak lüzumsuz tartışmalara sebebiyet vermemek için bu paylaşımımı 4 dakika içerisinde kaldırdım. Yanlış anlama üzerinden gelen eleştirilerin başımın üstün de yeri var. Hususen yanlış anlama kastıyla gelen eleştirileri milletin vicdanına havale eder, saygılarımı sunarım."

 
 

"DİĞER MİLLETVEKİLLERİ DANIŞMANLARININ MAAŞINDAN PAY ALIYOR"

Sofuoğlu'nun danışmanı kişisel Facebbok hesabı üzerinden konuyla ilgili olarak bir paylaşımda bulundu.

Bostanoğlu şunları söyledi:

"Meclis'teki milletvekillerinin danışmanlara yaptıkları muameleleri gördük. 600 milletvekili içinden iddia ediyorum Kenan abim kadar danışmanlarına değer veren, yediği içtiği ayri gitmeyen, aynı odada kalan bir milletvekili yoktur. Diğer milletvekileri danışmanlarının maaşlarından pay alırken, Kenan abim giydiğimiz kıyafetimize kadar her şeyimizle kendisi ilgileniyor. Meclis'te bizden ayrı oturduğunu gören bir tane danışman varsa çıksın konuşsun. Milletvekillerinin arasında değil, danışmanların arasında oturur sırf bizler için. Bu arada o şakayı biz isteyerek bu hataya düşürdük onu."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim